کد خبر: ۴۱۲۲۶۶
۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
0
گوگل احتمالاً از مودم بهبودیافته‌ای در تراشه‌ی تنسور G۴ استفاده خواهد کرد که قابلیت‌هایی مثل ارتباط ماهواره‌ای را به پیکسل ۹ می‌آورد.

گوشی پیکسل ۹ احتمالاً سیستم ارتباط ماهواره‌ای و مودم جدید خواهد داشت

بسیاری از کاربران هنگام خرید گوشی جدید توجه چندانی به مودم نمی‌کنند؛ اما این بخش در گوشی گوگل به مشکلی اساسی تبدیل شده است. مودم گوشی‌های گوگل با گذشت زمان روند روبه‌بهبودی را در پیش گرفته است و انتظار می‌رود سری پیکسل ۹، عملکرد به‌مراتب بهتری را درزمینه‌ی ارتباطات ارائه دهد.

طبق گزارش اختصاصی Android Authority، پیکسل ۹ از مودمی پیشرفته‌تر با قابلیت‌های جذابی مثل پشتیبانی از ارتباطات ماهواره‌ای بهره خواهد برد. گوگل از سال ۲۰۲۱، گوشی‌های هوشمند خود را با تراشه‌های نیمه‌اختصاصی تنسور عرضه می‌کند و از آن زمان مودم سری پیکسل به یکی از ضعف‌های اصلی این محصولات تبدیل شده است.

همکاری گوگل با سامسونگ LSI برای توسعه‌ی سیستم‌-روی-چیپ‌های تنسور باعث شد تا از مودم‌های اگزینوس در این تراشه‌ها استفاده شود. این در حالی بود که پیکسل‌های قبلی از مودم‌های کوالکام بهره می‌بردند.

پایداری نرم‌افزار مرتبط با مودم‌های تراشه‌های تنسور، به‌خصوص در ابتدای عرضه‌ی این سیستم-روی-چیپ‌ها بسیار ضعیف بود. به‌عنوان مثال، دارندگان پیکسل ۶ قبلاً گزارش‌هایی درباره‌ی هنگ‌کردن مودم و به‌دنبال آن ازکارافتادن سایر ساب‌سیستم‌های این گوشی مثل حسگر‌ها ارائه دادند.

نسل جدید تراشه‌ی تنسور، یعنی تنسور G ۴ که اولین‌بار در پیکسل ۹ استفاده خواهد شد، از مودم کاملاً جدیدی به نام Samsung Modem ۵۴۰۰ بهره می‌برد. انتظار می‌رود این مودم سرعت و بهره‌وری انرژی بیشتری درمقایسه‌با نسل‌های گذشته داشته باشد. همچنین، بهینه‌سازی‌های اعمال‌شده در بخش نرم‌افزار به پایداری بیشتر مودم جدید کمک خواهند کرد.

گوگل برای پشتیبانی از پیام‌رسانیِ مبتنی‌بر ماهواره در اندروید ۱۵ پیشرفت‌های مهمی کرده است. سری پیکسل ۹ به‌لطف پشتیبانی از NTN در Samsung Modem ۵۴۰۰، ازجمله اولین گوشی‌هایی خواهند بود که با قابلیت بومی گوگل برای ارتباطات ماهواره‌ای عرضه خواهند شد. این ویژگی را ابتدا تی‌موبایل با همکاری اسپیس‌ایکس ارائه خواهد داد و احتمالاً در آینده اپراتور‌های دیگر نیز همین کار را انجام می‌دهند.

ارتباط ماهواره‌ای پیکسل ۹ فقط امکان ارسال پیامک را فراهم می‌کند. همچنین، اپلیکیشن ویژه‌ی Satellite Gateway ارتباط آسان با سرویس‌های اضطراری را ازطریق قابلیتی به نام SOS اضطراری ممکن خواهد کرد.

قبلاً نشانه‌هایی از روش کارکرد ارتباط ماهواره‌ای اندروید را شاهد بودیم و اکنون جزئیات بیشتری دردسترس قرار گرفته است. برای درک بهتر شرایط، ابتدا چند سؤال از کاربر خواهد شد. همچنین، گزینه‌ای برای اطلاع‌رسانی به مخاطبین اضطراری در‌اختیار خواهید داشت و پس‌از‌آن می‌توانید با استفاده از پیام‌رسان گوگل، برای دریافت کمک با نیرو‌های امداد تماس بگیرید.

باتوجه‌به ماهیت ارتباطات ماهواره‌ای، راهکار‌های موبایلی که از آن بهره می‌برند، معمولاً برای اتصال نیازمند جهت‌یابی بسیار دقیقی هستند. گوگل برای تسهیل این فرایند، انیمیشن‌هایی را طراحی کرده است که نمونه‌ای از آن‌ها را در بالا مشاهده می‌کنید.

ارتقای مودم در نسل جدید تراشه‌ی تنسور مطابق انتظارات انقلابی به‌نظر نمی‌رسد؛ اما قطعاً کاهش مشکلات اتصال، خبر خوشی برای طرفداران گوگل محسوب می‌شود.

منبع: زومیت

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: