علی حسینی گفت: دلالان و واسطهها با جمع آوری زعفران از سطح بازار و نگهداری در انبارها، زعفران را چندبرابر قیمت واقعی در بازار عرضه میکنند.
به گفته او، با توجه به بارندگی سال گذشته و بهار امسال پیش بینی میشود که تولید زعفران افزایش یابد به طوریکه ۶۰ درصد کاهش تولید سال قبل جبران شود.
حسینی با بیان اینکه سطح زیرکشت زعفران کاری کشور بیش از ۱۲۰ هزارهکتار است، افزود: ظرفیت کنونی تولید زعفران بیش از هزارتن است، درحالیکه مزارع زعفران با یک چهارم ظرفیت تولید میکنند که این امر هشدار جدی است که عملکردها در بحث تولید زعفران جدی گرفته نشده است.
عضو شورای ملی زعفران قیمت کنونی هرکیلو زعفران را ۹۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به موجودی انبارها کمبودی در بحث عرضه نداریم، اما متاسفانه دلالان به عنوان گردانندههای بازار محصول را با قیمتهای نجومی عرضه میکنند.
او گفت: بنابر آمار با صادرات ۷۰ تا ۸۰ درصد زعفران تولیدی در جایگاه صادرات اول دنیا قرار داریم که نوسانات قیمت، صادرات را هم تحت شعاع قرار میدهد.