سيب و خواص درماني

سيب مقوي مغز است و به همين جهت براي افرادي که کارهاي فکري مي کنند، فوق العاده مفيد است. سيب معده را ضدعفوني مي کند و آب آن تببر است.

به گزارش پول نیوز ، سيب ريه و دماغ را قوت مي دهد، براي خفقان و تنگي نفس نافع است، اشتها آور بوده، رنگ روي را روشن مي کند و قلب را قوت مي دهد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيب مولد خون است و مصلح آن زنجبيل پرورده مي باشد. خوردن سيب پس از صرف غذا براي تقويت لثه ها مفيد است. جوشانده سيب در درمان بيماري هاي معده و ريه مؤثر مي باشد.

سيب به دليل داشتن ويتامين «ب»، براي بيماري اعصاب مفيد است.

سيب مقوي مغز است و به همين جهت براي افرادي که کارهاي فکري مي کنند، فوق العاده مفيد است. سيب معده را ضدعفوني مي کند و آب آن تب بر است.

سيب داراي آهن و فسفر و يد مي باشد. آهنش براي خون و پتاسش براي قلب و يدش براي تقويت غدد نافع است.

لئونس کارليه مي نويسد: «سيب دهان را ضد عفوني مي کند. اسيداوريک و ديگر سموم را که جمع شده اند حل کرده و غده هاي بزاق دهان و ترشحات اسيد معده را تقويت مي کند به همين جهت سيب براي اشخاصي که در يک جا نشسته و حرکت نمي کنند بسيار نافع است. مصرف سيب براي اشخاصي که مبتلا به درد مفاصل و روماتيسم مزمن، نقرس، تب خال و چاقي، امراض ريوي و کبدي شده اند، تجويز مي کنند. سيب سنگ کيسه صفرا و کليه ها را حل مي کند. اگر سيب را موقع خواب با پوست آن بخورند (بشرطي که بخوبي بجوند) براي يبوست هاي مزمن و سخت مفيد است.»

کساني که هر روز سيب مي خورند از سلامتي بيشتري برخوردارند و عمرشان هم طولاني مي شود.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

-طلا-19
PyMmr3CApUPdiQm6jjgrpKHAvJ0yBA0HMmkVfFQn
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار