سرافرازی بیمه پاسارگاد در سال 1403

به گزارش پول نیوز ، صنعت بیمه کشور در سال گذشته با فراز و نشیب زیادی روبرو و سال نسبتا سختی برای بازیگران این صنعت بود.

اما براساس گزارشات، بیمه پاسارگاد توانست با همه این سختی‌ها افتخارات زیادی را کسب کند. این شرکت در یازده ماهه نخست سال ۱۴۰۳ توانست رشد قابل توجهی در حق بیمه تولیدی خود رقم بزند.

بررسی عملکرد بیمه پاسارگاد نشان می‌دهد که این شرکت در بهمن ماه ۱۴۰۳ موفق به تولید ۱۷,۱۳۶,۴۰۰ میلیون ریال حق بیمه شده که نسبت به حق بیمه تولیدی ۱۲,۲۶۳,۲۳۱ میلیون ریالی در بهمن ۱۴۰۲، رشدی حدود ۴۰ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین، مجموع حق بیمه تولیدی این شرکت در یازده ماهه سال گذشته به ۱۶۹,۳۶۱,۴۷۹ میلیون ریال رسیده که در مقایسه با حق بیمه تولیدی ۱۲۳,۶۲۵,۹۹۳ میلیون ریالی در مدت مشابه سال گذشته، افزایش ۳۷ درصدی داشته است. این رشد نشان‌دهنده گسترش سهم بازار و افزایش جذب بیمه‌گذاران جدید در این شرکت است.

در کنار رشد حق بیمه تولیدی، خسارت پرداختی بیمه پاسارگاد نیز افزایش داشته است. این شرکت در یازده ماهه نخست سال ۱۴۰۳، مبلغ ۶۷,۴۳۱,۲۹۹ میلیون ریال خسارت پرداخت کرده که نسبت به ۴۵,۲۵۴,۵۴۸ میلیون ریال در سال ۱۴۰۲، رشد ۴۹ درصدی را نشان می‌دهد.

این افزایش خسارت، باعث شده که نسبت خسارت بیمه پاسارگاد به ۳۹.۸ درصد در سال ۱۴۰۳ برسد که عدد مناسبی در صنعت بیمه کشور است.

همچنین ترکیب پرتفوی بیمه پاسارگاد نشان می‌دهد که بیمه‌های زندگی همچنان با ۵۲ درصد سهم عمده‌ای از سبد این شرکت را تشکیل می‌دهند و پس از آن، بیمه شخص ثالث با ۱۴ درصد و بیمه درمان با ۹ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

بر اساس آمار سامانه کدال، این تنها در بهمن ماه، از محل فروش بیمه زندگی، بیش از ۲۵۸ میلیارد تومان حق بیمه تولید کرده است. این شرکت همچنین در سال ۱۴۰۳ در مجموع، حق بیمه تولیدی خود را در رشته بیمه زندگی به رقم قابل توجه ۷۸,۲۱۶,۲۸۵ میلیون ریال رسانده است.

به این ترتیب بیمه پاسارگاد موفق شده است در ۱۱ ماهه امسال، پرتفوی بیمه زندگی خود به رقم ۸ هزار میلیارد تومان نزدیک کند که رکورد مهمی در صنعت بیمه کشور است.

همچنین بخوانید  انتصاب محمدرضا کشاورز به مدیرعاملی بیمه پاسارگاد بلامانع اعلام شد

این آمار نشان می‌دهد که بیمه پاسارگاد همچنان بر بازار بیمه‌های عمر و سرمایه‌گذاری متمرکز است. بیمه پاسارگاد با داشتن سهم ۵.۵ درصدی از بازار بیمه رتبه چهارم بازار را بعد از بیمه ایران، بیمه دانا و بیمه آسیا داراست. در مقابل سهم بازار یکی از کم ریسک ترین شرکت های صنعت بیمه نیز است.

نسبت توانگری این شرکت به ۳۲۰ درصد رسیده ، در حالی که در آخرین بررسی‌های بیمه مرکزی برای سال ۱۴۰۲ نسبت توانگری این شرکت ۲۹۶ درصد ثبت شده بود و این رویه به دلیل داشتن سرمایه مناسب، سود انباشته قابل قبول و بالا افزایش حق بیمه و داشتن ذخایر مناسب و نسبت خسارت مناسب بوده است.

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

 دی
 مارون
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار