به گزارش پول نیوز، وضعیت اقتصادی به هیچ عنوان خوب نیست. از یک سو قیمت ها به صورت مستمر بالا می رود و از سوی دیگر درآمد به ویژه برای حقوق بگیران پاسخگوی هزینه های به ویژه گرانی ها نیست. در این شرایط بروز کوچکترین مشکل به ایجاد بزرگترین بحران تبدیل می شود. یک نوسان ساده برق، باعث سوختن لوازم خانگی می شود، زلزله از خانه تا وسایل خانه و حتی جان اعضای خانواده را تهدید می کند، یک تصادف رانندگی، خودرو را به آهن قراضه تبدیل می کند و خلاصه آنکه هر اتفاق ساده ای می تواند به معضلی جدی تبدیل شود.
نقش برجسته موبایل ها
یکی از جدی ترین وسایل مورد نیاز که به اشکال گوناگون مورد تاکید قرار می گیرد، گوشی تلفن همراه یا موبایل است. موبایل از زاویه های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرد. موبایل ابزاری برای برقراری ارتباط، انجام امور بانکی، خرید به روشهای گوناگون، وسیله ای برای بازی، بدست آوردن اطلاعات، حضور در شبکه های مجازی، وسیله ای برای فخرفروشی و رویکردهای دیگر که هر کدام از زاویه نگاه افراد، متفاوت است.
نگرانی از دست رفتن موبایل
موبایل فراتر از یک وسیله اتباطی شده و در اصل آرشیوی از تمامی اطلاعات شخصی و عمومی یک فرد محسوب می شود، به همین دلیل باید مراقبت ویژه ای از این وسیله به عمل آید. اما نگهداری موبایل کار بسیار سختی است و هر لحظه در معرض انواع تهدیدها قرار دارد. جدی ترین تهدید علیه موبایل، بازار داغ سرقت است. بر اساس آنچه پلیس اعلام کرده، میانگین روزانه سرقت موبایل در پایتخت به۱۶۰ مورد می رسد که با وجود تلاشها و مراقبت های پلیس، امکان مقابله با موبایل قاپی وجود ندارد.
کالای مصرفی با سرمایه ای
شرایط اقتصادی کشور ما تاسف بار و خنده آور است. در شرایطی که بسیاری از کالاها همچون خودرو و موبایل در دیگر کشورهای جهان کالای مصرفی است، عمر مفید دارد و پس از گذشت یک دوره مشخص، باید از رده خارج شود، این کالاها در ایران سرمایه ای است. در حالی که انهدام موبایل در کشورهای جهان به یک روال و حتی معضل تبدیل شده، موبایل در ایران دست بدست می شود و در صورت بروز بدترین بلاها، برای اوراق کردن در اختیار تعمیرکاران قرار می گیرد.
بحران لوکس گرایی
بدلیل قیمت بالایی که موبایل ها دارند، مردم به ویژه حقوق بگیران تمایل چندانی تعویض موبایل ندارند و تا زمانی که کارشان راه بیندازد، از همان گوشی استفاده می کنند. اما موبایل برای عده ای از افراد پردرآمد، ابزاری برای عرض اندام و خودنمایی است و البته افراد بسیاری کارهایشان را با موبایل انجام می دهند که سعی می کنند موبایل هایشان را دایم به روز کنند، به همین دلیل شاهد تعویض مکرر گوشی از سوی این افراد هستیم.
نگرانی از صدمه به گوشی
موبایل بدون توجه به قیمتی که دارد، همواره باعث نگرانی است. افتادن گوشی در آب، سرقت، شکستن و بسیاری موارد دیگر، باعث می شود تا همواره نگران موبایل هایمان باشیم. اما سوال اینجاست که چه باید کرد. افرادی که به مدیریت ریسک اعتفاد دارند و بیمه را بهترین ابزار این مدیریت می دانند، برای مدیریت نگرانی از تهدیدهایی که متوجه گوشی تلفن همراه می شود، بیمه کردن موبایل را در دستور کار قرار داده اند، اما در این مورد نیز باید دقت در انتخاب بیمه ای کارآمد و پاسخگو را رعایت کرد.
زیسا مکس
در بین بیمه هایی که مدیریت موبایل را جدی گرفته و برای آن برنامه دارند، طرح “زیسا مکس” بیمه سامان فراتر از یک بیمه موبایل ساده است. با این طرح علاوه بر اینکه موبایل در برابر سرقت و حوادث طبیعی بیمه میشود، میتوان هر زمان که مشکلی برای آن پیش آمد، بهسادگی آن را با یک موبایل کاملا نو جایگزین کرد.
کدام موبایل به چه قیمت
بیمه سامان با درک درست از قیمت موبایل ها، سقف ۱۰۰ میلیون تومان را برای این نوع بیمه در نظر گرفته که بالاترین سقف در کشور است. اما هنگامی که قیمت موبایل بالا می رود، بیمه گذار نگران این است که بیمه گر نسبت به پرداخت خسارتی که تعهد کرده، بازی درآورد یا تاخیر چندین ماهه داشته باشد، اما بیمه سامان در این مورد قول داده دریافت خسارت یا گوشی نو حداکثر تا ۵ روز کاری انجام شود، بنابر این در صورت بروز هر مشکل یا چالشی برای گوشی، به سرعت می توان با خسارتی که از بیمه سامان آن هم بسرعت دریافت می شود، موبایل جدیدی را جایگزین کرد. از سوی دیگر تورم روز افزون این بهانه را بدست شرکتها می دهد که خسارت را با قیمت قبل پرداخت کند، اما بیمه سامان اعلام کرده در صورت بالا رفتن قیمت گوشی، تا 40 درصد افزایش را تضمین می کند. نکته جالب توجه اینکه می توان خرید بیمه و ثبت خسارت را به صورت آنلاین و غیرحضوری انجام داد. بنابر این از تصمیم به خرید بیمه نامه تا بررسی کیفیت گوشی، بستن قرارداد و دریافت خسارت، به صورت غیر حضوری صورت می گیرد، خدماتی که می تواند منجر به جذابیت بیمه موبایل به صورت زیسا مکس از بیمه سامان شود.