به گزارش پول نیوز، مدیر و برنامه ریز تلفیقی شرکت پتروشیمی جم گفت: عوامل ایجاد توسعه پایدار در صنعت پتروشیمی در ۴ دسته خوراک، بازار، سرمایه و فناوری خلاصه میشود که هر کدام از آنها به نوعی به یکدیگر وابستگی دارند و ما برای توسعه پایدار در صنعت نیاز داریم که برای هر کدام از اینها برنامه با استراتژی و آیندهای رو ترسیم کنیم.
دکتر صالح رحیمی افزود: تعدد نهادهای تصمیمگیری در صنعت یکی از مواردی است که ما با آن مشکلاتی را در زمینه قیمت خوراک و صادرات و موضوعات مختلف داشتیم.
وی ادامه داد: در قیمت خوراک ما چند بار در مجلس؛ چند بار در دولت؛ چند بار در سندیکا؛ رفت و آمد داشتیم و در این مدت هر زمان یک نفر تصمیم گیری میکرد.
رحیمی افزود: قیمت گذاری دستوری و عدم مشارکت بخش خصوصی و صنفی در تصمیمگیریهایی که مربوط به صنعت پتروشیمی است، نیز مشکلاتی را به وجود آورد که این موضوعات باعث شد تا پیشبینی پذیری صنعت پتروشیمی پایین آید و ضرر سهامداران در بازار سرمایه اتفاق افتاد و سرمایه ها به سمت بازارهای موازی و بازارهای غیر مولد حرکت کند.
وی بابیان اینکه نزدیک به ۴۰ ،۵۰ درصد از بازار سرمایه از نظر ارزشی سهم صنعت پتروشیمی است، گفت: ما از سال ۱۳۹۹، ۱۸ شرکت پتروشیمی دربورس تهران داشتیم که میانگین حاشیه سود آنها از ۳۸ درصد به ۲۳ درصد در سال 1402 رسیده است.