به گزارش پول نیوز، فرقی ندارد تاجر و بازرگانی قدیمی هستید یا بهعنوان فردی تازهکار قصد دارید به حوزه واردات وارد شوید. واردات ته لنجی یکی از بهترین، مقرونبهصرفهترین و سودآورترین روشهای واردات محسوب میشود که البته با مشکلات و دردسرهایی نیز همراه است. با اینکه شاید واردات ته لنجی چندان مهم به نظر نیاید، اما سود حاصل از این کار چشمگیر خواهد بود.
درصورتیکه شما نیز قصد دارید، خیلی زود به سود خوبی دست پیدا کنید و از عوارض گمرکی یا حتی کارت بازرگانی بینیاز باشید، بهتر است به سراغ واردات ته لنجی بروید. از نام این نوع واردات میتوان فهمید که به کمک لنجداران و ملوانان نیاز دارید؛ اما چطور میتوان محصولاتی را با لنج بدون پرداخت گمرک وارد ایران کرد؟
واردات ته لنجی بهترین راه برای کسب سود بیشتر
آیا شما هم به دنبال روشی هستید که محصولات بیشتری را با سود قابل توجه و البته هزینه کمتر وارد ایران کنید؟ یکی از بهترین روشها برای کسانی که از پرداخت عوارض فراری هستند، واردات ته لنجی خواهد بود. شاید برای شما سوال شود که واردات ته لنجی چیست؟
به وارداتی که توسط ملوانان و با لنج آنها انجام میشود، واردات ته لنجی میگویند. طی این روش واردات، شما بهعنوان بازرگان با دریانوردان و ملوانان ارتباط دارید؛ زیرا این افراد محصولات دلخواه شما را در لنج خود قرار میدهند و به خاک ایران وارد میکنند. درواقع، این روش واردات بیشتر برای ملوانان لنجدار در نظر گرفته شده است.
در سالهای گذشته ملوانان این امکان را بهدست آوردهاند تا محصولات و کالاهایی را به اندازه مصرف خود وارد ایران کنند. حقیقت این است که دولت با مجاز کردن این کار، قصد کمک به مرزنشینان را دارد؛ اما در حال حاضر قوانین واردات ته لنجی نیز با تغییراتی همراه شده است؛ بهطوریکه بازرگانان با کمک ملوانان محصولات را وارد میکنند و در اختیار خریداران قرار میدهد.
کدام کالاها را از طریق واردات ته لنجی وارد کنیم؟
خبر خوب اینکه شما برای واردات به روش ته لنجی، با هیچ محدودیتی روبهرو نیستید. تمام وسایلی که میتوانید بهصورت معمول وارد ایران کنید، به روش ته لنجی نیز برای واردات مجاز هستند. تنها محصولاتی را نمیتوان از طریق لنج وارد ایران کرد که واردات آنها در ایران غیرمجاز و ممنوع اعلام شده است.
برای مثال شما حتی با استفاده از واردات ته لنجی نیز نمیتوانید مشروبات الکلی یا انواع اسلحه را وارد ایران کنید؛ زیرا واردات این اقلام و کالاها به کشور ایران غیرمجاز است. برخی از کالاهایی را که میتوانید از طریق لنج وارد کنید، بهطور خلاصه نام میبریم:
-
پوشاک
-
مواد غذایی
-
کالاهای اساسی
-
لوازم الکترونیکی
-
قطعات خودرو
-
لوازم برقی
-
تجهیزات پزشکی
-
اسباب بازی
برای واردات مواد مخدر به هیچوجه نباید از طریق لنج اقدام کنید؛ زیرا واردات آن قوانین و مقررات مشخصی دارد و در صورت بیتوجهی به قوانین با دردسرهایی روبهرو میشوید.
از کدام کشورها میتوان واردات ته لنجی انجام داد؟
متاسفانه افراد سودجو مسیر واردات ته لنجی را پیدا کردهاند و بهطور دائم از این طریق انواع مختلفی از محصولات را وارد بازار ایران میکنند. واردات ته لنجی از همه مسیرها امکانپذیر نیست و تنها برخی از کشورهایی که در حاشیه خلیج فارس قرار دارند، میتوانند از طریق لنج محصولاتی را به ایران بفرستند.
ملوانان برای تامین مایحتاج میتوانند انواع کالاها را برای خود وارد ایران کنند؛ البته در حال حاضر این افراد برای بازرگانانی کار میکنند که به آنها حقوق و حقالزحمه میدهند. این نوع واردات بیشتر از کشورهایی انجام میشود که آنها را در بخشهای بعدی معرفی میکنیم.
واردات ته لنجی از دبی با بیشترین سود
بر اساس قوانین تصویبشده، ملوانان و لنجسواران میتوانند سالانه 2 بار کالای مورد نیاز خود را با لنج وارد ایران کنند. فرقی ندارد از کدام کشور واردات را انجام دهند، در هر صورت نیاز به پرداخت عوارض گمرکی نخواهد بود.
به خاطر داشته باشید که نمیتوانید محصولاتی را از کشور امارات یا سایر کشورها وارد ایران کنید که تجاری هستند. درواقع، شما تنها محصولاتی را بهصورت واردات ته لنجی میتوانید به خاک ایران بیاورید که مصرف شخصی دارند. بیشتر ملوانان امتیاز و توانایی واردات کالاهای ته لنجی را در اختیار بازرگانان قرار میدهند تا آنها با سرمایه خود محصولاتی را وارد کنند و به ملوانان حقالزحمه بدهند.
بعد از اینکه ملوانان کالای سفارشی و خریداریشده را از دبی و با لنج به بندر ایران میرسانند، بازرگان حقالزحمه ملوان را پرداخت میکند و کالا را از او تحویل میگیرد. برخی از بنادر کشور امارات که بارگیری در آنها انجام میشوند، عبارت هستند از:
-
الشارجه
-
جبل علی
-
ریجنسی
در مقابل شما نیز بهعنوان بازرگان ایرانی محصولات وارداتی خود را از بنادری همانند دلیر، بوشهر و غیره دریافت میکنید. این نوع واردات از کشور امارات روش مناسبی برای کسب سود زیاد است؛ زیرا شما نه تنها هزینه گمرکی پرداخت نمیکنید، بلکه لازم نیست مالیات بپردازید.
واردات ته لنجی از چین؛ مناسب حرفهایها
اگر در واردات ته لنجی تازهکار هستید، توصیه میکنیم به فکر واردات کالا از دبی بهصورت ته لنجی باشید؛ اما اگر در این زمینه حرفهای شدهاید، بهتر است به سراغ کشور چین بروید. واردات ته لنجی چین و دبی تاحدودی شبیه به یکدیگر هستند؛ اما مسافت بین ایران و چین از مسیر بین دبی و ایران بیشتر است.
به همین دلیل شما برای حمل محصولات از کشور چین به ایران باید هزینه حمل بیشتری پرداخت کنید و روزهای بیشتری منتظر بمانید. از آنجایی که شما میتوانید انواع محصولات را بدون پرداخت هزینههای عوارض، گمرک و مالیات از کشورهای چین و امارات وارد کنید، توصیه میکنیم به سراغ چین بروید.
همه ما میدانیم که خرید از چین نسبت به خرید از سایر کشورها مقرونبهصرفهتر است. لازم به ذکر است که واردات ته لنجی بهطور مستقیم از چین امکانپذیر نیست؛ بلکه بازرگانان محصولات را از چین به دبی ارسال میکنند تا سپس از دبی توسط ملوانان به خاک ایران وارد شود.
برای واردات ته لنجی به سرمایه زیاد نیاز داریم؟
در واردات ته لنجی شما به پرداخت عوارض، هزینههای گمرکی و مالیات نیازی ندارید و تنها باید هزینه خرید محصولات را بهعلاوه هزینه انتقال آنها به بنادر ایران پرداخت کنید. بنابراین سرمایه اولیه برای انجام این روش واردات، چندان زیاد نیست؛ بلکه به هزینه خرید کالاهای وارداتی شما بستگی دارد.
علاوه بر نوع کالا و هزینه حمل آن تا مقصد، وزن و حجم آن نیز بر روی هزینه واردات تاثیرگذار هستند. بنادری که کالای وارداتی در آن بارگیری میشوند و بنادری که کالا در آنجا تخلیه میشوند، بر روی قیمت نهایی واردات ته لنجی موثر هستند. بهطور کلی، شما با توجه به شرایط واردات خود باید سرمایه اولیهای را برای این منظور در نظر بگیرید.
واردات ته لنجی با وانیکس
واردات ته لنجی شاید کار سادهای به نظر برسد، اما بهطور حتم بدون دانش عمیق و ارتباطات گسترده امکانپذیر نیست. بنابراین در این مسیر باید از شرکتهای بازرگانی کمک بگیرید که در این زمینه تجربه و تخصص کافی دارند.
شرکت وانیکس یکی از مجربترین شرکتهای بازرگانی در حوزه واردات ته لنجی از دبی و امارات است که کاملترین خدمات واردات را در اختیار شما قرار میدهد. این شرکت حرفهای علاوه بر واردات ته لنجی برای سایر روشهای وارداتی نیز آماده است و حتی میتواند برای شما تامینکننده معتبر بیابد یا یوان حواله کند.