به گزارش پول نیوز،
شرکت های نوپا در دنیا روز به روز به سرعت در حال افزایش هستند. با این حال، همه استارت آپ ها موفق نمی شوند. در واقع، بسیاری از استارت آپ ها بیش از چند سال پس از شروع اولیه خود دوام می آورند. در حالی که مزایای متعددی برای یک شرکت استارت آپی وجود دارد، موانعی نیز وجود دارد که باید قبل از راه اندازی یک سازمان استارت آپی یا کار برای یک سازمان در نظر بگیرید. تقویت واحد های فناوری و شرکت های دانش بنیان و زمینه سازی برای جذب مجموعه های جدید و جهت حل مشکلات و ریل گذاری برای کارکرد بهتر و جذب شرکت های دانش بنیان در قشم برای توسعه منطقه ازاد ضرورت دارد.
قشم مرکز توسعه استارتاپ های کشور
استفاده از ظرفیت ها و حرکت جهشی در حوزه دانش بنیان، با توجه به شرایط ویژه قشم به عنوان یک جزیره و یک منطقه آزاد، ظرفیت اولیه تبدیل شدن قشم به مرکز توسعه استارتاپ های کشور وجود دارد که نیاز به یک برنامه ریزی اصولی با کمک جامعه علمی جزیره است.
شرکت های نوپا، علیرغم تمام سختی ها و چالش هایی که صاحبان شان با آن ها روبرو می شوند، مزایای بسیاری را برای سیستم اقتصادی کشور به همراه دارند.
گسترش فرهنگ کار تیمی
یکی از نکات برجسته استارتاپ ها، وجود تیم هایی است که در راستای یک هدف مشترک گام برمی دارند و بر اساس ارزش های مشترک شان، از فضای کار تیمی بهره می برند. وجود فضای کار گروهی و مشترک در استارتاپ ها موجب شده تا دیگر کسب و کار ها نیز، به اهمیت بسیار روحیه کار تیمی و اثرات مثبت آن پی ببرند.
ترویج نوآوری
نوآوری یکی از حقایق کارآفرینی است که با ظهور استارتاپ ها، توجه به این مفهوم نیز قوت گرفت. هرچند که نوآوری و عنصر اصلی آن به نام خلاقیت، ضرورتی بزرگ، برای کسب و کار ها محسوب می شود، اما خوشبختانه، استارتاپ ها توانستند نوآوری را، از فناوری به سایر عرصه های تجارتی و همچنین حرفه های مختلف، وارد کرده و شاهد پویایی بیشتر این عرصه ها باشیم.
در حکم مدیرعامل سازمان خطاب به کمال بیرامیان آمده است:
با عنایت به سوابق، تعهد و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به سمت «سرپرست مدیریت مرکز بین المللی رشد قشم» منصوب می شوید.
امید است با همتی بلند، توکل به قادر متعال و همکاری و همدلی با سایر همکاران با برنامه ریزی و تلاش مضاعف در انجام امور محوله نسبت به تبدیل مرکز بین المللی رشد قشم به “زیست بوم استارتاپی در کسب و کار های اقتصاد دریاپایه” و ارتقای مرکز اهتمام ورزید.
اهم وظایف به شرح زیر است:
تلاش در جهت جذب و پذیرش واحد های فناور و توانمندسازی تیم های مستقر
فراهم آوردن امکانات و زیرساخت های لازم به منظور توسعه واحد های فناور
ارائه خدمات مشاوره ای مورد نیاز واحد ها در راستای تبدیل ایده های نو به محصولات قابل تجاری شدن و تجاری سازی آن
نظارت بر روند رشد واحد ها و تحلیل مستمر دستاورد ها با هدف افزایش کارایی
برقراری ارتباط با سایر مراکز رشد و پارک های فناوری به منظور تبادل تجربیات و همکاری
از درگاه خداوند منان توفیق روز افزون جنابعالی را در انجام وظایف محوله و خدمتگزاری به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران مسئلت دارم.
قشم می تواند الگوی توسعه و پیشرفت در میان مناطق آزاد کشور باشد
منطقه آزاد قشم بواسطه وجود ظرفیت های اقتصادی، فرهنگی و گردشگری، می تواند الگوی بسیار خوبی برای توسعه و پیشرفت در میان مناطق آزاد کشور باشد.
محمد دهقان در دیدار با جمعی از فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران حوزه های مختلف جزیره قشم، اظهار داشت: بازدید از ظرفیت ها، توانمندی ها و طرح های اقتصادی و زیربنایی قشم نشان داد که اراده جدی برای توسعه و پیشرفت در این جزیره وجود دارد.
دهقان ادامه داد: با دستور شخص ریاست جمهوری و با هدف شناسایی و احصا مشکلات و موانع قانونی مانع پیشرفت و رونق تمامی مناطق آزاد کشور، بازدید های مستمری از سوی اعضای دولت انجام می شود و برای رفع چالش های پیش رو برنامه ریزی خواهد شد.
معاون حقوقی رییس جمهور اضافه کرد: جزیره قشم دارای ظرفیت های بسیار خوبی است که با استفاده از آن ها می توان برای جذب سرمایه گذار، حل مشکلات تولیدکنندگان و رونق فعالیت اقتصادی در این منطقه برنامه ریزی نمود.
به گفته دهقان؛ جزیره قشم دارای ظرفیت های فرهنگی بالایی است و امروز الگوی بسیار خوبی در زمینه صمیمیت میان مردم و مسوولان و وحدت میان مذاهب در کشور است.
معاون رییس جمهور همچنین بر بازنگری قوانین مناطق آزاد در راستای تسهیلگری و روان سازی فعالیت سرمایه گذاران، تولیدکنندگان و بازرگانان تاکید کرد و افزود: موضوعات و مسائل مطرح شده از سوی فعالین اقتصادی و مسئولین جزیره در نخستین فرصت با رییس جمهوری مطرح و بررسی خواهد شد
مشکلات فعالان اقتصادی قشم احصا می شود
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در این جلسه گفت: جلساتی برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی و سرمایه گذاران منطقه آزاد قشم با حضور اعضای دولت برگزار خواهد شد و پیگیری رفع این مسائل در دستور کار قرار دارد.
عادل پیغامی با اشاره به برنامه ریزی جهت احصا مشکلات پیش روی فعالان اقتصادی در منطقه آزاد قشم افزود: شناسایی و رفع چالش های پیش روی فعالان اقتصادی با هدف سرعت گرفتن روند توسعه و پیشرفت جزیره قشم در حال انجام است.
پیغامی ادامه داد: برنامه ریزی برای تجهیز و استفاده از توانمندی مجموعه های دانش بنیان داخلی برای هوشمندسازی شبکه توزیع آب شهر قشم صورت گرفته و امیدواریم تا پایان سال تا نقطه خوبی اجرایی شود.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم خاطرنشان کرد: در حوزه قوانین و بخشنامه های موجود نیز مشکلاتی در مناطق آزاد وجود دارد که با حمایت دولت و مجلس برای رفع آن ها تلاش خواهیم کرد.
براساس این گزارش در این نشست فعالان اقتصادی منطقه آزاد قشم نیز مشکلات خود در حوزه قوانین، بخشنامه و دستورالعمل های مغایر با ماهیت مناطق آزاد را با معاون رییس جمهور مطرح کردند.