کد خبر: ۴۱۳۰۵۰
۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۵
0
رئیس دانشگاه تهران گفت: با دیوان محاسباتی کشور توافق کردیم که گزارشات حسابرسی در دانشکده حکمرانی مورد بررسی قرار بگیرند.

همکاری دیوان محاسبات کشور با دانشکده حکمرانی تهران برای بهبود عملکرد مدیریت دولتی

سیدمحمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران با اشاره به افزایش سه ساختمان جدید به ساختمان قبلی دانشکده حکمرانی که به گفته او از تبدیل به احسن دارایی‌های دانشگاه اتفاق افتاد است٬ اضافه کرد: نحوه عملکرد دانشگاه حکمرانی به این صورت است که ما بانهاد‌ها و سازمان‌های مختلف تعامل داریم و به واسطه تعاملاتی که داریم رشته‌ها و حوزه‌های جدید را هم تعریف می‌کنیم.

او ادامه داد: ما امیدواریم که با توسعه زیرساختی، زمینه‌ها برای توسعه رشته‌ای هم فراهم شود.

مقیمی گفت: در شرایط فعلی ما در ۹ رشته حکمرانی در حوزه‌های مختلف انرژی، منابع طبیعی، زیست محیطی، فرهنگی و ... در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو پذیرش می‌کنیم؛ به علاوه یک رشته آینده پژوهی که از سال گذشته پذیرش دانشجو داشته ایم.

او مطرح کرد: به این ترتیب ما در ده رشته در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در مجموع ۲۰ رشته و گرایش پذیرش دانشجو می‌کنیم. الان حدود ۷۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و ۳۶ دانشجوی دکتری داریم که مشغول به تحصیل هستند و امیدواریم در سال آینده این تعداد دانشجوبان افزایش پیدا کند.

رئیس دانشگاه تهران گفت: بحث‌هایی را با دستگاه‌های مختلف داریم که در کنار این آموزش‌های رسمی٬ آموزش‌های آزاد را توسعه دهیم. دوره‌های کوتاه مدت را نیز دنبال می‌کنیم.

او افزود: اندیشکده‌ها و پژوهشکده‌هایی شکل گرفته اند. به علاوه آزمایشگاه حکمرانی محلی است برای محک زدن سیاست‌ها ٬ قوانین و مقرراتی که بخش‌های مختلف کشور توسط مجلس شورای اسلامی یا نهاد‌های قانونی به عنوان نهاد سیاستگذار طراحی کرده اند. این‌ها در دانشکده حکمرانی مورد ارزیابی و آزمون قرار می‌گیرند.

مقیمی گفت: با دیوان محاسباتی کشور توافق کردیم که گزارشات حسابرسی که دیوان محاسباتی کشور به صورت دوره‌ای منتشر می‌کند، در اختیار همکاران ما در دانشکده حکمرانی قرار بگیرد و این‌ها پردازش اطلاعات کنند، در قالبی که بتواند هم عملکرد دستگاه‌های دولتی و مدیران را مورد ارزیابی قرار دهد و هم از طریق نشست‌های تخصصی که با حضور خود مدیران ارشد دولتی به همراه حسابرسان دیوان محاسبات کشور٬‌یک فضای علمی برای گفتگو و بهبود عملکرد مدیریت دولتی در کشور فراهم می‌شود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

تولید 300 هزارتن کاتد به رغم کاهش بیش از 16 هزار تنی مصرف قراضه مس در سال 1401

مدیرعامل مس در مجمع عمومی عادی این شرکت که با حضور اکثریت سهامداران در تالار وزارت کشور برگزار شد از کسب رتبه پنجم ذخایر جهانی مس تنها با اکتشاف 7 درصدمساحت کشور خبر دادو گفت: با توسعه اکتشافات رسیدن به رتبه دوم و سوم جهانی نیز برای ایران متصور است.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: