
به گزارش پول نیوز ، وی ادامه داد: اخیرا افرادی با سو استفاده از زمینه به وجود آمده سعی در اغوای عموم داشتهاند. به عنوان مثال، رباتی با سوء استفاده از عنوان سهام عدالت اقدام به جذب مخاطب میکند که این فعالیت تبلیغاتی، ارتباطی به سامانههای قانونی سهام عدالت ندارد و به دلیل عدم دریافت مجوزهای لازم، غیرمجاز و دارای آثار سوء برای استفادهکنندگان است.
بدیع صنایع عنوان داشت: در این ربات که در شبکه اجتماعی تلگرام فعالیت میکند، به افراد وعده داده میشود تا در صورت اضافهشدن به کانال اعلامی و افزودن نفرات دیگر، مبلغی به آنها پرداخت میشود که این شیوه معمولا برای جذب مخاطب با هدف دریافت اطلاعات محرمانه افراد نظیر اطلاعات بانکی آنها انجام میشود و ممکن است هدفی برای حملات اینترنتی و کلاهبرداری باشد. از این رو، از عموم هموطنان تقاضا میکنیم استفاده از چنین شیوههایی را به هیچ وجه پیگیری نکنند.
رییس اداره پیشگیری و ارتقای سلامت بازار سرمایه یادآور شد: شیوههای خرید و فروش سهام در بازار سرمایه مشخص است و کسانی که قصد فروش سهام عدالت خود را دارند، میتوانند به سه طریق اقدام کنند که این روشها شامل درخواست فروش از طریق کارگزاریها، مراجعه حضوری به بانک و استفاده از درگاههای الکترونیکی بانکها است.