طرز تهیه خورشت به با ماهیچه

خورشت بِه یک غذای اصیل ایرانی است که می توان آن را با گوشت قرمز، مرغ یا بوقلمون طبخ کرد و در دورهمی ها با طعم و عطر بی نظیرش مهمانان را شگفت زده کرد.

به گزارش پول نیوز ، خورشت به یک غذای لوکس و بسیار مجلسی به شمار می‌آید که امروز قصد داریم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم.

مواد اولیه

گوشت ماهیچه گوساله ۳۰۰ گرم

به ۲ عدد

پیاز ۲ عدد

نمک به میزان لازم

فلفل سیاه و قرمز ۱ قاشق چای خوری

زردچوبه یک قاشق چای خوری

پودر هل نصف قاشق چای خوری

پود دارچین ۱ قاشق چای خوری

رب انار ۲ قاشق غذاخوری

پوست لیموی تازه و رنده شده نصف قاشق چای خوری

زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری

کره ۵۰ گرم

 

طرز تهیه

دو عدد پیاز را به شکل نگینی خرد و با روغن تفت دهید. وقتی خوب سرخ شد گوشت قرمز را مکعبی کنید و با ادویه های پودر دارچین، هل، زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه همراه پیاز تفت دهید. در ادامه آب جوش اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا بپزد. در حینی که گوشت ها می پزد می توانید برنج را دم کنید.

همچنین بخوانید  غذاهای مفید برای آرتروز را بشناسید(+عکس)

به ها را بدون اینکه پوستش را بگیرید و خرد کنید و با کره حدود ۵ دقیقه تفت دهید و حینی که تفت می دهید رب انار، پوست لیمو رنده شده، زعفران دم کرده و نمک به آن اضافه کنید و بعد از یک دقیقه به ها را به گوشت های پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید تا کامل بپزند(حدود ۱۵ دقیقه کافی است) و خورشت جا بیفتد. هر زمان به ها نرم شدند خورشت را سرو کنید. نوش جان.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

کیش در مسیر معماری نوین فرهنگی
مدیر عامل بیمه دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار