همایش «تحقق اهداف، با تلاش مستمر و خرد جمعی» برگزار شد

ریل گذاری بیمه دی بر مسیر شناسایی و مدیریت موانع

به گزارش پول نیوز ، مدتهاست نشستن مدیران در پشت صندلی و فرماندهی از راه دور نه تنها کارایی ندارد، بلکه به عنوان اشتباه مدیریتی از آن یاد می شود. از سوی دیگر ارتباط نزدیک، گفت و گوی چهره به چهره، طرح مشکلات و رایزنی برای بهبود امور، در صدر اهمیت و کارایی قرار دارد. ارتباط مستمر و نزدیک به اندازه ای مهم است که حتی در صدر سیاستگذاری نظام قرار گرفته و روسای قوای سه گانه نیز در قالب سفرهای استانی، نهایت استفاده را از ارتباط نزدیک می برند.

انواع ارتباط مدیریتی

البته ارتباط مدیریتی انواع گوناگونی دارد که همایش ها و نشست های دوره ای برای سطوح پایین تر مدیریتی تعریف و اجرا می شود. البته هر همایش یا نشستی هزینه های خاص خودش را دارد که باعث می شود بسیاری از شرکتها یا موسسات به این مهم تن ندهند، اما بررسی هزینه و فایده نشان می دهد که منافع نشست های تخصصی بسیار بیشتر از زیانهای آن است به نوعی که اگر هر مجموعه ای به برگزاری نشست های هدفمند تن دهد، به خواسته های دور و نزدیک دست خواهد یافت

از بررسی موانع تا ارایه راهکار

در نشست های تخصصی خواسته های مدیریت از زیر مجموعه اعلام می شود، اهداف ترسیم، موانع بررسی، راهکارها ارایه، آینده نگری مطرح و زمان بندی انجام می شود. از آنجا که در نشست های تخصصی مطالب رو در رو با مدیران و کارکنان مطرح می شود، امکان بهانه تراشی به حداقل ممکن می رسد و هیچ فردی نمی تواند ادعای بی خبری از سیاستگذاری ها داشته باشد و در مسیر مخالف شنا کند.

رکورد زنی در مدتی کوتاه

بیمه دی از موفق ترین شرکتهای بیمه است. بیمه دی در مدت زمان کوتاهی که از تاسیس آن می گذرد، توانسته مرزهای رکوردشکنی را پشت سر بگذارد و افزایش در تمامی زمینه ها از افزایش مشتری تا افزایش سرمایه و خدمات رسانی را رقم بزند. اگرچه بیمه دی با هدف خدمت رسانی به خانواده شهدا و ایثارگران تاسیس شد، اما امروزه به عنوان بیمه ای تجاری در تمامی زمینه ها بخوبی خدمات رسانی می کند.

همچنین بخوانید  بیمه دی در قله وفای به عهد 

همایش تاثیرگذار

بیمه دی در جدیدترین اقدام تعامل بین مدیران، همایش مدیران بیمه دی با عنوان «تحقق اهداف، با تلاش مستمر و خرد جمعی» را برگزار کرد. این همایش با حضور سرپرست، معاونان، اعضای هیات مدیره، مدیران ستادی و شعب بیمه دی برگزار شد، به منظور تبیین و بررسی عملکرد برگزار شد و همانگونه که از عنوان این همایش «تحقق اهداف، با تلاش مستمر و خرد جمعی» پیداست، شرایط بررسی و سیاستگذاری برای آینده مورد نقد و بررسی قرار گرفت.

تجربه مداری

نکته بسیار مهمی که می تواند خروجی یک همایش باشد، بهره گیری از تجربیات و توانمندهای مدیران در سطوح گوناگون است. در این همایش، حمیدرضا صفی خانی سرپرست و عضو هیات مدیره شرکت بیمه دی با اشاره به اهداف این همایش گفت: شرکت بیمه دی به دنبال اهدافی است و باید بر اساس شواهد موجود که همانا تجربه‌های مدیران استان‌هاست، تصمیم‌های سازمانی برای نیل به اهداف را بگیرد، که این همایش درصدد جمع‌آوری این شواهد و نظرات مدیران است.

نتیجه محوری

بزرگترین چالشی که همایش ها و نشست ها را تهدید می کند، بی خاصیت بودن آنهاست. اگر قرار است همایش یا نشستی برگزار شود، باید مشخص شود که چه آینده ای دارد. اما به نظر می رسد صفی خانی با برنامه و آینده نگری همایش «تحقق اهداف، با تلاش مستمر و خرد جمعی» را برگزار کرده زیرا سرپرست بیمه دی به نقش آفرینی کارگروه های پرداخت که در این همایش حضور دارند و گفت: خروجی کارگروه‌هایی که در این همایش تشکیل می‌شود به عنوان مصوباتی تلقی خواهد شد که به تصمیم‌ها و اصلاح فرآیندهای سازمان منجر شود. نکته مهمی که از این جمله برداشت می شود، اهمیت دادن به این همایش است. به عبارت بهتر مدیران و کارشناسانی که در کارگروهها حضور می یابند، وقتی بدانند اظهاراتشان در آینده بیمه دی موثر است، با مطالعه، آمار، ارقام و پیشنهاد وارد جلسه می شوند.

از اخلاق تا هدفمندی

نکته مهمی که صفی خانی در این همایش بر آن تاکید کرد، در نظر گرفتن صفات انسانی است، به نوعی که سرپرست بیمه دی بر ارزش‌های اخلاقی مشترک، خیرخواهی، دلسوزی‌، هدفمندی و همدلی تاکید کرد و گفت: این ارزشها می‌تواند روند شرکت بیمه دی را همچنان در مسیر رو به رشد خود تداوم دهد.

کارگروههای تاثیرگذار

تعیین عناوین کارگروهها می تواند تخصصی بودن همایش «تحقق اهداف، با تلاش مستمر و خرد جمعی» را اثبات کند. در این همایش ۵ کارگروه با عناوین «بهبود نظام برنامه‌ریزی و بودجه سال ١٤٠٤‌»‌، «بررسی مسائل فنی»، «راهکارهای عملی توسعه خرده‌فروشی»، «بررسی درجه‌بندی شعب و معیارهای تأمین منابع» و «انضباط مالی و وصول مطالبات» فعال شد که هر کدام در زمینه عناوین نامگذاری شده، مطالب مهمی را مطرح کردند که با توجه به تاکید صفی خانی، به عنوان خروجی کارگروه، ملاک تصمیم گیری آینده قرار خواهد گرفت.

همچنین، بهمن برزگر معاون برنامه‌ریزی و تحول کسب و کار، بهروز قزلباش معاون مالی و اقتصادی، حسین یاوری معاون توسعه بازار و خدمات پس از فروش و محمود طاهریان مشاور عالی مدیرعامل شرکت بیمه دی نیز به ایراد سخنان و نقطه نظرات خود پرداختند.

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

دیزل
طرح رونق تعاون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار