نماینده لامرد در مجلس بر اهمیت اطلاع رسانی و رایزنی تاکید کرد

منطقه اقتصادی لامرد بستر سوددهی کلان صنایع پایین دستی

به گزارش پول نیوز ، سیدموسی موسوی فعالیت صنایع متعدد و توانمند در منطقه ویژه اقتصادی صنایع انرژی بر لامرد را نقطه قوت برای تولید و اشتغالزایی دانست و گفت: آلومینیوم جنوب(سالکو) یکی از بزرگترین صنایع کشور است که باعث رونق منطقه ویژه اقتصادی لامرد شده است.

وی افزود: به دلیل اینکه سالکو به تنهایی بیش از تمامی کارخانه‌های تولید آلومینیوم کشور، آلومینیوم تولید می‌کند، انتظار می‌رفت صنایع پایین دستی آلومینیوم در منطقه ویژه لامرد ایجاد و فعال شود.

نماینده لامرد در مجلس شورای اسلامی به تشریح اهمیت ایجاد صنایع پایین دستی آلومینیوم در منطقه ویژه اقتصادی لامرد پرداخت و گفت: ایجاد صنایع پایین دستی باعث می‌شود که آلومینیوم مذاب به صورت مستقیم از کارخانه آلومینیوم جنوب به صنایع پایین دستی منتقل شود و هزینه سرد کردن و گرم کردن آلومینیوم به سالکو و صنایع پایین دستی تحمیل نشود.

موسوی با تاکید بر اهمیت تولید، بهره وری و اشتغالزایی گفت: با وجود آنکه سال‌هاست بر ایجاد ارزش افزوده با ایجاد صنایع پایین دستی تاکید می‌شود، اما نه تنها در آلومینیوم بلکه در هیچ یک از صنایع، این رویکرد را شاهد نیستیم.

وی با تاکید بر اینکه سرمایه‌گذار باید از ظرفیت های منطقه اقتصادی لامرد به ویژه صنایع پایین دستی باخبر باشد تا به سوی آن برود گفت: باید اطلاع رسانی دقیقی صورت گیرد تا فعالان عرصه های گوناگون از آلومینیوم تا پتروشیمی و دیگر صنایع بدانند که اگر برای سرمایه‌گذاری در صنایع پایین دستی به منطقه ویژه اقتصادی لامرد بیایند تا چه اندازه می‌تواند برای آنان مفید باشد.

نماینده لامرد در مجلس شورای اسلامی با اعلام اینکه در سراسر کشور صنایع آلومینیوم گسترده است گفت: اگر صنایع پایین دستی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد فعال شود، هزینه‌های آن برای سرمایه گذاران صنایع پایین دستی بیش از ۵۰ درصد کاهش می‌یابد.

وی با اعلام اینکه اکنون  برای سردکردن آلومینیوم تولید شده در سالکو، هزینه‌های زیادی تحمیل می‌شود گفت: پس از آن شمش های الومینیوم با هزینه‌های سنگین به سایر نقاط کشور منتقل می‌شود تا در آنجا در صنایع پایین دستی به محصولات دیگر تبدیل شود.

همچنین بخوانید  استقرار منطقه ویژه اقتصادی لامرد بر ریل توسعه

موسوی با اشاره به اینکه شمش الومینیوم در صنایع پایین دستی بار دیگر به حالت مذاب در می‌آید تا به محصول دیگری تبدیل شود گفت: در صورتی که اگر صنایع پایین دستی در منطقه اقتصادی لامرد فعال شود، می‌توان آلومینیوم مذاب را به خط تولید صنایع پایین دستی منتقل کرد و هزینه سرد کردن و گرم کردن را از بین برد.

وی با اعلام اینکه برای سرد کردن آلومینیوم مذاب به آب نیاز است گفت: برای ذوب کردن آلومینیوم نیز به نرژی از جمله برق و گاز نیاز است که در صورت ایجاد صنایع پایین دستی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد، صرفه‌جویی بزرگی در مصرف انرژی و آب صورت می‌گیرد.

نماینده لامرد در مجلس شورای اسلامی از ضعف اطلاع رسانی و رایزنی انتقاد کرد و گفت: بی ‌شک اگر سرمایه‌گذاران از ظرفیت منطقه ویژه اقتصادی لامرد باخبر باشند، برای ایجاد صنایع پایین دستی به منطقه ویژه اقتصادی لامرد خواهند آمد، بنابراین نباید گمان کنیم که سرمایه‌گذار تمایلی به آمدن ندارد، بلکه لازم است رایزنی و مذاکرات گسترده‌ای در این زمینه صورت پذیرد که مسوولیت آن بر عهده سالکو و مدیریت منطقه ویژه اقتصادی لامرد است.

وی خطاب به مدیران سالکو و منطقه ویژه اقتصادی لامرد گفت: باید اطلاع رسانی گسترده‌ای صورت بگیرد و از سرمایه گذاران  تمامی صنایع به ویژه صنعت آلومینیوم در صنایع پایین دستی برای حضور در منطقه ویژه اقتصادی لامرد دعوت و به آنان توضیح داده شود که در صورت ایجاد صنایع پایین دستی، چه منافع و سود بالایی نصیبشان خواهد شد.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

جلسه ایدرو
بیمه تعاون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار