به گزارش پول نیوز ، به گزارش شانا به نقل از رویترز از وین، «وولفگانگ روتن استورفر» مدیر اجرایی شرکت «او.ام.وی» اتریش همچنین گفت: ایران دومین ذخایر بزرگ گاز دنیا را در اختیار دارد و این که بگوییم نباید گاز ایران از طریق این خط لوله منتقل شود، بی معناست.
وی تاکید کرد که ارتباط با کشورهای حوزه دریای خزر همچون آذربایجان و ترکمنستان به عنوان تامین کنندگان گاز «نابوکو» برای ما اولویت دارد اما ایران همچنان به عنوان گزینه بلندمدت تامین گاز این پروژه باقی می ماند.
مدیر اجرایی شرکت «او.ام.وی» یادآوری کرد که عراق نیز به عنوان دیگر عرضه کننده گاز این پروژه گازی مدنظر است.
استورفر در پاسخ به برخی انتقادها درباره مورد تهدید بودن این پروژه به دلیل برخی مسائل سیاسی، تصریح کرد: اتحادیه اروپا در حمایت از این پروژه در ماه های اخیر خیلی فعال بوده است.
وی ادامه داد: عادلانه است که بگوییم این پروژه تاکنون همه حمایت های مورد نیاز را از طرف اتحادیه اروپا دریافت کرده است.
خط لوله «نابوکو» سه هزار و 300 کیلومتر طول خواهد داشت و سالانه حدود 31 میلیارد متر مکعب گاز طبیعی را به اروپا انتقال خواهد داد. خط لوله «نابوکو» قرار است فعالیت خود را در سال 2012 آغاز کند.
پنج شرکت «او.ام.وی» اتریش، «ام.او.ال» مجارستان، «بوتاش» ترکیه، «بلغارگز» بلغارستان و «ترانسگز» رومانی در این پروژه مشارکت دارند.
شرکت «آر.دبلیو.یی» آلمان نیز سال گذشته به عنوان شریک ششم به این پروژه پیوست.
خط لوله «نابوکو» به عنوان جایگزینی برای واردات گاز طبیعی اروپا از روسیه، قرار است گاز کشورهای ایران، عراق، آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان را به اتحادیه اروپا انتقال دهد.