به گزارش پول نیوز ، شرایط اقتصادی به هیچ عنوان خوب نیست. قیمت ها لحظه ای بالا می رود، نظارت بسیار ضعیف است، تورم و گرانی بیداد می کند و از همه بدتر برخورد جدی و بازدارنده ای صورت نمی گیرد. اگرچه آغاز مذاکرات ایران و آمریکا آن هم به صورت غیرمستقیم تا حدودی زنگ خطر را برای بحران آفرینان بصدا درآورده، اما این نیز مقطعی است و زمزمه ها حکایت از آن دارد که بزودی قیمت ها با روال گذشته باز می گردد و بار دیگر شاهد افزایش قیمت ها خواهیم بود.
در این وضعیت که هیچ یک از قوای سه گانه جرات اطمینان دادن برای ثبات و بهبود شرایط اقتصادی را ندارند، لازم است راهکاری برای کارآمد در نظر گرفته شود، راهکاری که خوشبختانه از سوی رهبر انقلاب در قالب نامگذاری سال 1404 صورت گرفت.
رهبر انقلاب با قدرت تحلیل بالا و درک درستی که نسبت به شرایط دارند، در سخنان آغاز سال نو گفتند: یکی از مسائل مهم اقتصاد در کشور، سرمایهگذاریهای تولیدی است. البته سرمایهگذاری عمدتا از سوی مردم باید انجام بگیرد، لکن در جایی که مردم انگیزه یا توانایی سرمایهگذاری ندارند، دولت می تواند وارد شود؛ نه به عنوان رقابت با مردم، بلکه به عنوان جایگزین مردم. آیت الله خامنه ای افزودند: بایستی دولت و مردم با عزم و انگیزهی فراوان، سرمایهگذاری برای تولید را جدی بگیرند و دنبال کنند. ایشان افزودند: کار دولت، فراهم کردن زمینهها و برداشتن موانع تولید است؛ کار مردم هم این است که سرمایههای خُرد و سرمایههای بزرگ خود را بتوانند در راه تولید به کار ببرند. اگر سرمایه در راه تولید به کار رفت، دیگر به سمت کارهای مضر مثل خرید طلا، خرید ارز و امثال اینها نخواهد رفت و کارهای مضر انجام نخواهد گرفت.رهبر انقلاب در نتیجه این بیانات، سال 1404 را با عنوان “سرمایه گذاری برای تولید” نامگذاری کردند.
اگرچه نامگذاری سال بار سنگینی بر دوش تمامی بخشها گذاشت و از مردم تا بخشهای اقتصادی در قبال این نامگذاری مخاطب قرار گرفتند، اما بانکها به عنوان عاملان اصلی تامین نقدینگی و سرمایه گذاری بخش تولید، مخاطبان اصلی رهبر انقلاب بودند.
بانک سپه به عنوان با سابقه ترین بانک کشور، اقدامات اساسی برای اثبات ولایتمداری را در دستور کار قرار داد و آیت الله ابراهیمی مدیرعامل بانک سپه به همراه جمعی از مدیران بانک در سفر به استان قم از کارخانه پاکشوما بازدید و بر لزوم حمایت از تولیدکنندگان، کارآفرینان و صنعتگران تاکید کرد.
مدیرعامل بانک سپه در دیدار با مدیران پاکشوما گفت: بانک سپه در راستای تحقق شعار سال مبنی بر «سرمایهگذاری برای تولید» از سوی رهبر انقلاب تمامی امکانات و قابلیتهای خود را برای حمایت از تولیدکنندگان، کارآفرینان و صنعتگران به کار گرفته است.
ابراهیمی با اشاره به آغاز سده دوم فعالیت بانک بانک سپه گفت: بانک بزرگ سپه با برخورداری از یک قرن تجربه فعالیت بانکی ضمن بهرهگیری از گستردهترین شبکه جغرافیایی شعب و اتکا به سرمایه انسانی جوان و کارآمد خود به عنوان یکی از بازوان قدرتمند اقتصادی کشور، نقش موثری در تامین مالی ابرپروژههای کلان ملی داشته است.
ابراهیمی با اشاره به نقش پررنگ بانک سپه به عنوان یکی از پیشرانان تحول دیجیتال در بانکداری کشور گفت: بانک سپه در سال 1403 در تأمین مالی مشتریان اقدامات بزرگ و موثری انجام داده و در راهاندازی سکوهای تأمین مالی و حوزه بانکداری شرکتی و تجاری موفقیتهای بزرگی کسب کرده است.
در ادامه، محمود ابراهیمی، رییس هیات مدیره و مدیرعامل کارخانه تولیدی پاکشوما با قدردانی از حضور مدیران ارشد بانک سپه در این واحد تولیدی از خدمات و پشتیبانی بانک سپه قدردانی کرد و گفت: پاکشوما با تکیه بر نیروی انسانی ماهر و حمایتهای بانک سپه توانسته علاوه بر تولید لوازم خانگی مرغوب، نقش مؤثری در اشتغالزایی و بهرهمندی از فناوریهای روز در ساخت کالاهای خود داشته باشد.
مدیرعامل بانک سپه سپس با مدیر و معاونان مدیریت شعب منطقه قم دیدار کرد. ابراهیمی سیاستها و برنامه های مهم بانک سپه در سال جاری را تبیین کرد و خواستار تلاش همکاران برای تحقق اهداف شعار سال «سرمایه گذاری برای تولید» شد.
اعلمی مدیرعامل سازمان اتکا، محمد بایرامی معاون بانکداری ویژه، محمدرضا سراجیپور مدیر امور حوزه مدیریت و روابط عمومی، مجتبی جمشیدپور مدیر امور اعتباری و جمعی از روسای ادارات و مدیران مناطق بانک سپه در این سفر یک روزه ابراهیمی را همراهی کردند.