۱۰ سال چشم انتظاری مردم ورامین برای تکمیل قطار مترو

به گزارش پول نیوز ، حجت‌الاسلام عزیزی با تاکید بر نارضایتی مردم از خط مترو تهران ورامین، گفت: مردم ورامین ۱۰ سال است که چشم انتظار افتتاح این خط قطار هستند.

حجت‌الاسلام مجتبی عزیزی،  امام جمعه  ورامین در گفتگو با خبرنگار سیاسی در مورد مشکل قطار ورامین گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات مردم در ورامین که مردم گریبانگیر آن هستند، ارتباط ریلی و حمل و نقلی مسافر میان دشت ورامین و تهران است. در این منطقه بخشی از جمعیت ثابت و بخشی شناور هستند که به تهران رفت آمد می‌کنند و بخشی از بار تهران را ورامین تحمل می‌کند، اما به تناسب این تحمل بار جمعیتی، زیرساخت‌های ورامین رشد نکرده است.

وی افزود: مترو ورامین در سال‌های قبل تصویب شده و ۳ رئیس جمهور دستور دادند که شهید رئیسی آخرین رئیس جمهوری بود که دستور اتمام این خط ریلی را دادند. از سال ۹۳ تکمیل و ساخت مترو متوقف شده و با اینکه بخش زیادی از ساخت این مترو ریل گذاری شده، قریب به ۱۰ سال است که ادامه ساخت آن متوقف شده است.

حجت‌الاسلام عزیزی تصریح کرد: سال ۱۴۰۱ شهید رئیسی دستور اتمام مترو ورامین را می‌دهد و پیگیری‌ها انجام می‌شود و مدتی وزرات راه و ترابری و گاهی مترو مخالفت می‌کند و همه چیز دست به دست هم داده تا مردم با مشکلات متعددی مواجه شوند.

امام جمعه ورامین گفت: مردم این منطقه از وزیر راه و شهرسازی مدیران و مشاوران مترو  می‌خواهند تا با خانواده یکبار از قطار ورامین تهران استفاده کنند و اگر برای آنها قابل قبول بود که اشکالی ندارد؛ ولی اگر حقشان این نیست کار اتمام مترو کار سختی نیست که مسئولان از پس آن برنیایند.

حجت‌السلام عزیزی یادآور شد: این منطقه بخش قابل توجهی از گوشت و لبنیات مایحتاج پایتخت را تامین می‌کند، اما مردم برای حمل و نقل با مشکل مواجه هستند و با اضطرار و مشکل رفت و آمد می‌کنند و در قطار آنقدر به هم پیچیده می‌شوند که حیا می‌کنیم از بیان آن.

وی گفت: پروژه مترو سال‌ها قبل آغاز و ۶۰ کیلومتر ریل گذاری آن انجام شده و ۱۰ سال است که گرفتار اما و اگر شده و تازه مسئولان حرفشان این است که آیا پایان این پروژه اقتصادی هست یا نیست.

 

همچنین بخوانید  پروژه ۱۱۰۰ واحدی قرچک ورامین آماده واگذاری است

 

امام جمعه ورامین با بیان اینکه قریب به هشت ماهی است که در این منطقه مشغول خدمت شدم و مردم بیشترین تقاضا را درباره مترو دارند، خاطرنشان کرد: ما اصرار به مترو نداریم، اما باید شان مردم رعایت شود و تنها یک ریل باس حمل و نقل مردم را انجام می‌دهد که زن و مرد و پیر و جوان به هم فشرده، از این ریل باس استفاده می‌کنند.

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

+سکه+123
-ایران-288x300

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار