26 دی 1403 - 5:46

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو

با پرداخت بیش از 46 همت وام قرض‌الحسنه و حمایتی صورت گرفت

درخشش بانک صادرات ایران در عرصه های حمایتی

به گزارش پول نیوز، اقتصاد کشور با چالشهای جدی تولید، اشتغالزایی، تحول، رونق و بسیاری موارد دیگر رو به رو است. برای آنکه اتفاقات مبارکی در عرصه های گوناگون اقتصادی رخ دهد، نیاز به همکاری و همراهی بین تمامی بخشها وجود دارد. هرگونه ناهماهنگی و بی برنامگی همچون چوب لای چرخ عمل می کند و مانع حرکت روان دیگر بخشها می شود.

برای آنکه چرخهای اقتصاد حرکت کند و این حرکت به رونق برسد، گزینه های بسیاری باید در کنار یکدیگر قرار گیرد. نیروی انسانی کارآمد، سرمایه، ماشین آلات، فناوری، زیرساختها و… یک بنگاه اقتصادی را تشکیل می دهد. بنابر این هماهنگی تاثیرات چشمگیری برجای می گذارد و هر یک از گزینه ها باید در کنار یکدیگر نقش آفرینی کنند.

اگر چه هر یک از گزینه ها به تنهایی تاثیرات شگرفی برجای می گذارد، اما نقدینگی از جایگاه ویژه ای برخوردار است. چنانچه نقدینگی به موقع تزریق نشود، دیگر بخشها نمی توانند فعال شوند و چرخهای بنگاه اقتصادی از حرکت باز می مانند. بدلیل اهمیتی که نقدینگی دارد، نظام بانکی در کنار دیگر بخشها تعریف شده که در قالب تسهیلات، می تواند نقش آفرینی کند.

اگرچه نظام بانکی نسبت به پرداخت تسهیلات موثر عمل می کند، اما پرداخت تسهیلات تابع شرایط ویژه ای است. توقع بانک و مشتری یک توقع متقابل است، بدین معنا که مشتری توقع دریافت تسهیلات دارد و بانک نیز مسوولیت وام دهی را بر عهده دارد. اما زمانی این توقع به چالش کشیده می شود که انتظارات متفاوت باشد. مشتریان توقع دارند تسهیلات را با کارمزد ناچیز و بدون بهره دریافت کنند، در حالی که بانک بابت سپرده ها، سودهای بالایی می پردازد و اننتظار دارد این سودها را از محل بهره پرداخت تسهیلات تامین کند.

این رابطه زمانی که تسهیلات گیرنده از توان لازم برخوردار باشد، بخوبی برقرار می شود، اما وقتی مشتری توان لازم را نداشته باشد ولی انتظار دریافت تسهیلات داشته باشد، به چالش کشیده می شود. در این شرایط قوانین به صورتی وضع می شود که از مشتریان حمایت شود.

همچنین بخوانید  عرض اندام بانک صادرات ایران در تالار شیشه ای

واقعیت این است که اگر تسهیلات در موارد خاص تزریق نشود، بحران های جدی واقع می شود. افراد بسیاری توان انجام کار دارند که اگر تسهیلات اشتغالزایی به آنها پرداخت شود، می توانند از بحران بیکاری رهایی یابند یا افرادی هستند که بدلیل نداشتن نقدینگی، توان ازدواج و فرزند آوری را ندارند که در نتیجه بحران سالمندی جامعه را تهدید می کند. به همین دلیل قانونگذار پرداخت تسهیلات تکلیفی بدون بهره یا با کارمزد پایین را بر دوش بانکها گذاشته است.

اما بانکها نیز مشکلات خاص خودشان را دارند و تسهیلات تکلیفی برای بانکها بحران آفرینی دارد. به همین دلیل بانکها از پرداخت تسهیلات تکلیفی خودداری می کنند. با این وصف بسیاری از بانکها نسبت به انجام تسهیلات تکلیفی بخوبی عمل می کنند و در مسیر اجرای قانون با قدرت پیش می روند.

یکی از بانکهایی که در مسیر قانونمداری بخوبی پیش رفته، بانک صادرات ایران است. این بانک نسبت به پرداخت تسهیلات تکلیفی بخوبی عمل کرده و نقش موثری در این عرصه داشته به نوعی که بانک صادرات ایران اعلام کرده به منظور عمل به مسوولیت اجتماعی در هشت ماه ابتدای سال جاری به بیش از 255 هزار نفر وام‌های قرض‌الحسنه و تسهیلات حمایتی پرداخت کرده است.

نکته بسیار مهمی که در عملکرد بانک صادرات ایران مشاهده می شود، همکاری و همراهی با تولید است به نوعی که بانک صادرات ایران اعلام کرده علاوه بر تأمین مالی زیرساخت‌های تولید و صنعت، در هشت ماه ابتدای سال 1403 با پرداخت بیش از 465 هزار میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه و تسهیلات حمایتی در بخش‌های مختلف وام ازدواج، فرزندآوری، مسکن روستایی، مشاغل خانگی و انواع وام‌های ضروری و درمانی، به نیاز بیش از 255 هزار نفر از جوانان و هموطنان پاسخ داده است.

بانک صادرات ایران اعلام کرده به عنوان یکی از بانک‌های بزرگ کشور در حمایت از طرح‌ها و برنامه‌های کلان اقتصادی دولت، سهم قابل توجهی در برنامه‌های حمایتی دارد که در این میان سهم این بانک در پرداخت وام فرزندآوری در هشت ماه سال جاری به 14 درصد رسیده است. بانک صادرات ایران با تکیه بر73 سال تجربه و هم‌گامی با مردم در ارائه انواع خدمات بانکی، به گواهی آمار و ارقام و تلاش و زحمات مدیران و کارکنان این بانک، سهم قابل توجهی در حمایت و پشتیبانی از حوزه‌های مختلف مسوولیت‌های اجتماعی دارد.

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

 (1)
دستمزد
همچنین بخوانید
آخرین اخبار