به گزارش پول نیوز، دومین نشست سراسری هم اندیشی آموزشی مدیران صف و ستاد بانک رفاه کارگران در سال 1403 در هتل هما برگزار شد.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران در این نشست از آمادگی بر هم افزایی با صندوقها و شرکتهای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد.
اسماعیل للگانی با تاکید بر اینکه آمادگی داریم خدماتی فراتر از سایر بانکها به این صندوقها و شرکتها ارائه کنیم گفت: بانک رفاه کارگران بنا دارد از این طریق در مسیر رونق تولید و اشتغالزایی در آن مجموعه ها گام بردارد.
وی به تشریح روند رو به رشد بانک رفاه کارگران پرداخت و از افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران خبرداد و گفت: در شرایطی که بسیاری از بانک ها کفایت سرمایه مناسبی ندارند، بانک رفاه موفق شد سرمایه ثبتی خود را به بیش از ۶۲۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهد و از این طریق بستر ارائه خدمات به واحدهای تولیدی را بیش از پیش فراهم آورد.
یکی از رویکردهای متفاوت بانک رفاه کارگران نسبت به دیگر بانکها، خدمات رسانی به کارگران و بازنشستگان است که للگانی به تسهیلات پرداختی بانک رفاه کارگران به بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: در سالهای اخیر علاوه بر افزایش مبلغ این تسهیلات به ۳۰۰ میلیون ریال، بیش از یک میلیون فقره تسهیلات قرض الحسنه به مبلغ بیش از ۳۳۰ هزار میلیارد ریال به این عزیزان پرداخت کردیم.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران به اوراق گواهی سپرده خاص اشاره کرد و گفت: بانک رفاه اولین بانکی بود که نسبت به انتشار این اوراق اقدام کرد و آمادگی داریم نسبت به انتشار آن برای صندوقها و شرکتهای زیر مجموعه وزارت تعاون کاربر رفاه اجتماعی اقدام کنیم.
وی از اوراق گواهی سپرده خاص به عنوان ابزار جدیدی به منظور تامین مالی واحدهای تولیدی یاد کرد و گفت: این اوراق همزمان با هدایت نقدینگی عمومی کشور به سمت تولید، منجر به کاهش نرخ تورم میشود.
للگانی با اشاره به سامانه تامین ارز شرکتهای زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تامین اجتماعی گفت: از طریق این سامانه ارز این شرکتها را ساماندهی و با اولویت آنها اختصاص میدهیم.
وی افزود: تاکنون به نحو مناسبی ظرفیتهای این سامانه مورد بهرهبرداری قرار نگرفته است و امیدواریم با حمایتهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بتوانیم اهداف راهاندازی سامانه را محقق کنیم.
مدیرعامل بانک رفاه کارگران در پایان از سود ۴۵ همتی این بانک خبر داد و گفت: نسبت مطالبات به تسهیلات بانک نیز حدود ۴ درصد است؛ این در حالی است که میانگین این نسبت شبکه بانکی ۱۲ درصد است.
گرجی پور معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز که در این نشست حضور داشت، از اقدامات توسعه بانک رفاه کارگران قدردانی و بر ضرورت توسعه همکاریهای متقابل این بانک با صندوق ها و شرکتهای زیر مجموعه وزارتخانه تاکید کرد.