به گزارش پول نیوز، کیش اینوکس ۲۰۲۴ با حضور جمعی از کارشناسان، نمایندگان مجلس و مسئولان دولتی و بخش خصوصی در جزیره کیش به طور رسمی آغاز بهکار کرد.
در ابتدای مراسم افتتاحیه کیش اینوکس ۲۰۲۴، رحیم سرهنگی، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ضمن خیرمقدم به شرکتکنندگان و بازدید کنندگان این گردهمایی، جزیره کیش را به عنوان منطقه آزاد حامی همایش های اقتصادی و تولید کنندگان عنوان کرد و از انعقاد تفاهمنامههای خوبی درقالب این رویداد خبر داد.
در ادامه این مراسم دکتر حسین عبده تبریزی رئیس کمیته محتوایی رویداد کیش اینوکس، به مشکلات اقتصادی کشور و چالشها و مشکلات بازار سرمایه اشاره کرد و تاکید کرد که تمامی این مشکلات گریبانگیر شرکت های خصوصی است و برپایی چنین رویدادی در اوضاع کنونی کشور، عامل مهم حفظ امید برای ساختن آینده ای بهتر خواهد بود.
وی با بیان اینکه ناامیدی بزرگترین اشتباه خواهد بود و ما در مقابل جوانان و نسل نوجوان کشور پاسخگو خواهیم بود، افزود: تعاملات در کیشاینوکس برای رشد دستگاه های مالی و اقتصادی و ایجاد و تقویت ارتباطات موثر خواهد بود.
وی در ادامه از آقای علی میرزاخانی محقق و پژوهشگر پیشکسوت و حامی کیش اینوکس تشکر کرد.
دکتر مشایخی استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی در ادامه این مراسم اظهار کرد: خوشحالم که در جمع نخبگان و فرهیختگان صنعت مالی کشور هستم و این صنعت نقطه هدایت پس اندازهای مالی مردم است و قطعا اگر به درستی حمایت گردد، میتواند مورد پیشرفت ارتقا سطح کمی و کیفی شود.
مشایخی افزود: قطعا با برگزاری و برپایی چنین رویدادهایی میتوان به ایجاد ارتباط و تقویت امید و بسترسازی سیاست های پولی و مالی، کمک کرد.
وی ادامه داد: اگر بنگاه های اقتصادی در شرایطی کار کنند که ارتباطات خارجی ما تقویت نشود، موجب کاهش صادرات و ارزآوری خواهد شد.
مشایخی افزود: سیاست های داخلی اگر درست باشد و سنجیده عمل شود، قطعا میتواند به سوددهی بنگاه های اقتصادی کمک شایانی کند.
وی در پایان جذب متخصصان داخلی و استفاده از تکنولوژی خارجی را عاملی برای رشد اقتصاد کشور عنوان کرد.
در ادامه دکتر علی سرزعیم استاددانشگاه و اقتصاددان نیز اظهار کرد: ما نمیخواهیم فقر شدید باشد و از یکطرف نمیخواهیم کلمه سرمایه داری نیز، وجود داشته باشد.
وی در ادامه با اشاره به تراز نابرابری کشور آمریکا اشاره کرد و گفت: یک سوم جامعه ایران نیز با فقر دستوپنجه نرم میکنند.
سرزعیم افزود: برای حل این مشکلات بدترین حالت این است که گارد بگیریم و نه اجازه بدیم دولت رشد کند و نه بخش خصوصی تقویت شود.
در ادامه این مراسم مهندس قدیر قیافه نایب رئیس کمیسیون اتاق بازرگانی با اشاره به مشکلات و دغدغه های حوزه بازرگانی گفت: اقتصاد ایران شبیه هیچ کشوری نیست، بلکه اقتصاد ایران شبیه خودمان است و حال اقتصاد اصلا خوبی نیست و دلایل اساسی این موضوع، رفتارهای ادوار گذشته نسبت به مسائل اقتصادی است.
در ادامه این مراسم دکتر حجت الله صیدی رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با ابراز خوشحالی از برگزاری مراسم کیشاینوکس اظهار کرد: کشور ما با مشکلات زیادی روبرو بوده است؛ اما ایران دارای یک روحیه خاص است که هیچگاه عقب نشینی نکرده است.
وی ادامه داد: در این فضای ملتهب، یازدهمین دوره کیشاینوکس، الحمدالله به خوبی و طبق قرار برگزار شده است.
صیدی افزود: انشالله به زودی در سایه رشد قرار خواهیم گرفت و این نکته را باید مد نظر داشت که رشد با ثبات و تشکیل سرمایه از بازار مالی میگذرد.