انتقال جانباختگان و مصدومان حادثه اتوبوس زائران پاکستانی نشان می دهد

زائران اربعین زیر چتر حمایت بیمه کوثر

به گزارش پول نیوز ، یکی از مهمترین جاذبه هایی که می تواند به رونق گردشگری منجر شود، تامین و تضمین خدمات رسانی به گردشگران است، اما در بسیاری از موارد اتفاقات و حوادث غیر مترقبه ای پیش می آید که متولی آن مشخص نیست و لازم است برای این قبیل موارد پیش بینی های لازم در قالب تعهدنامه به اشکال گوناگون صورت پذیرد.

اهمیت گردشگری مذهبی

از آنجا که حکومت ایران بر جمهوری اسلامی بنا گذاشته شده، گردشگری مذهبی از جایگاه ویژه ای برخوردار است و باید نسبت به گردشگران مذهبی نگاه متفاوتی داشته باشیم. این در حالی است که راهپیمایی اربعین به عنوان بزرگترین حرکت مذهبی در جهان، همه ساله برگزار می شود و آنچه اهمیت این راهپیمایی را بیشتر می کند، پیشنهاد برگزاری آن از سوی جمهوری اسلامی ایران است.

ترانزیت مسافران مذهبی

نکته دیگر اینکه ایران در کانون ترانزیت کالا و مسافر قرار گرفته و کشورهای پاکستان، افغانستان، هند که شیعیان بسیاری دارند، برای حضور در راهپیمایی اربعین، باید از ایران عبور کنند. از آنجا که سفر زائران این کشورها بسیار طولانی و خسته کننده است، امکان بروز هرگونه حادثه ای وجود دارد و چون اتوبوس حامل این زائران از ایران عبور می کنند، بروز حادثه در ایران قوت بیشتری دارد. در نتیجه باید چاره اندیشی برای حوادث احتمالی صورت پذیرد.

دستاویز دشمنان دین

فراموش نکنیم که اگر نسبت به حوادث و بحران هایی که برای زائران اربعین یا هر زائر دیگری پیش بیاید، بی تفاوت باشیم، تاثیرات منفی و مخربی بر روند حرکت های مذهبی می گذارد و بهانه بدست بحران سازان مذهبی به ویژه دشمنان اسلام و مذهب شیعه می دهد.

همچنین بخوانید  مدیریت بحران حوادث از صفر تا صد با بیمه کوثر

واژگونی اتوبوس پاکستانی

بدلیل مسیر طولانی، در تمامی سالهای گذشته شاهد حوادث مرگبار بسیاری در جریان راهپیمایی اربعین بودیم و سالی نبوده که تصادفهای وحشتناک، بحران جدی و مرگ را برای زائران اربعین رقم نزند، رویکردی که در سال جاری نیز شاهد بودیم و تصادف های بسیاری برای زائران اربعین رخ داد که به مرگ بسیاری از زائران منجر شد. یکی از تاسفبارترین حوادثی که در راهپیمایی اربعین سال جاری شاهد بودیم، حادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس حامل 51 نفر از زائران پاکستانی به مقصد کربلا بود که در جاده دهشیر استان یزد واقع شد. این حادثه رانندگی به مرگ 28 تن از زائران منجر شد و 23 نفر دیگر از سرنشینان که به صورت های گوناگون مجروح شدند، در بیمارستان‌های ابرکوه و تفت تحت درمان  قرار گرفتند.

سایه بیمه کوثر بر سر زائران

اینکه چه دستگاهی متولی ساماندهی این مجروحان و جان باختگان است، سوالی بسیار مهم است که مدیر بیمه‌های اشخاص و مسوولیت بیمه کوثر به این سوال پاسخ داده است. محمد دنان با اعلام اینکه تمامی اتباع خارجی که با روادید وارد کشور می‌شوند، تحت پوشش بیمه‌ای درمان مسافرتی قرار دارند گفت: این بیمه نامه به‌صورت کنسرسیوم و با راهبری بیمه کوثر صادر شده است.

تحویل اجساد جانباختگان پاکستانی

مهمترین چالشی که پس از درمان مطرح می شود، تحویل اجساد جانباختگان به خانواده هایشان است. در این رابطه مدیر بیمه‌های اشخاص و مسوولیت بیمه کوثر با تاکید بر اینکه زائران پاکستانی و افغانستانی که از مبادی قانونی وارد ایران می‌شوند، تحت پوشش این بیمه درمان مسافرتی هستند گفت: در حادثه واژگونی اتوبوس زائران پاکستانی که متاسفانه منجر به فوت جمعی از خواهران و برادران پاکستانی شد، طبق شرایط بیمه نامه بیمه کوثر، با رایزنی‌های صورت گرفته با ارگان‌های مرتبط و طی جلسه‌ای در استانداری یزد، در سریعترین زمان ممکن پیکرهای جانباختگان، تحویل خانواده‌هایشان خواهد شد و برابر مفاد بیمه‌نامه، بازماندگان این حادثه به طرق پیش بینی شده و با هزینه بیمه کوثر به کشورشان بازخواهند گشت.

ارزیابی خسارت

از سوی دیگر می بایست خسارت وارده ارزیابی شود تا بتوان نسبت به تامین و پرداخت خسارت اقدام کرد به همین دلیل دنان از حضور تیم ارزیابی خسارت بیمه کوثر در استان یزد خبر داد و گفت: تیم ارزیابی با حضور به موقع، به‌طور میدانی اوضاع و روند رسیدگی‌های مرتبط به حادثه را بررسی می کنند تا مطابق بیمه نامه، نسبت به انجام تعهدات اقدام شود.

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

ایدرو
نظری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار