17 شهریور 1403 - 17:46

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو

در قالب مشارکت با «صندوق توسعه فناوری‌های نوین» صورت گرفت

” تاپ‌لِند ” در تور درایت و هوشمندی «به‌پرداخت ملت»

به گزارش پول نیوز، همدلی، همکاری و هم‌افزایی مهمترین گزینه ها در امور اقتصادی است. از یک سو تشکیل مجموعه های کوچک نتیجه بخش نیست و بارها شاهد ورشکستگی مجموعه های کوچک بوده ایم، از سوی دیگر مجموعه های بزرگ نیز هزینه های جانبی بسیاری دارند که فعالیت اقتصادی را برای آنها مشکل ساز می کند. به همین دلیل شاهد همکاری شرکتهای بزرگ و کوچک با یکدیگر بوده ایم، رویکردی که باعث تشکیل کنسرسیوم های بزرگ و تاثیرگذار در کشورمان و جهان شده است.

ضرورت همکاری و هم افزایی

در صورتی که مجموعه ها به تعامل برای همکاری دست یابند، می توانند از ظرفیت های یکدیگر بهره بگیرند. واگذاری بخشی از مسوولیت ها به یکدیگر و انجام امور مشترک در یک مجموعه، می تواند باعث کاهش  هزینه ها شود. بی شک بسیاری از بنگاههای  اقتصادی زیرمجموعه های عریض و طویلی دارند که در بسیاری از مواقع، با کمکاری مزمن رو به رو هستند، در صورتی که با تشکیل کنسرسیوم، می توان از بار هزینه ها کاست.  به عنوان مثال بخش بازرگانی در تمامی مجموعه ها بسیار هزینه بر است، در صورتی که می توان بسیاری از مسوولیت های یک یا چند مجموعه را به یک بخش سپرد، رویکردی که می تواند به کارآمدی بیشتر منجر شود.

پیوندی مبارک

درک درست از همکاری و هم افزایی باعث شد تا «شرکت به‌پرداخت ملت» با «هلدینگ شرکت‌های نرم‌افزاری صندوق توسعه فناوری‌های نوین» به این باور برسند که بسیاری از مسوولیت ها را با همکاری یکدیگر پیش ببرند. این دو مجموعه برای تعامل و همکاری در حوزه فین‌تک و استفاده از ظرفیت سامانه فروش اقساطی (لندتک) تفاهمنامه همکاری بزرگی را امضا کردند.

جذابیت های متقابل

مدیرعامل به پرداخت ملت با اعلام اینکه در قالب این تفاهم‌نامه، مقرر شد به‌پرداخت ملت خدمات خود را در حوزه‌های زیرساخت نوین مالی و بانکی، جذب استارتاپ‌های این حوزه ارائه کند گفت: صندوق توسعه فناوری‌های نوین نیز در حوزه مالی اعم از ضمانت‌نامه، تسهیلات، سرمایه‌گذاری و مشارکت، خدمات خود و سایر ابزار‌ها و امکانات شرکت‌های تابعه‌اش ازجمله سامانه‌های موجود در شرکت‌های IT خود را در اختیار به‌پرداخت ملت قرار دهد.محمدمهدی تقی‌پور با اشاره به رونمایی از سامانه فروش اقساطی گفت: این سامانه که با هدف گستردگی خدمات و افزایش ارزش افزوده پذیرندگان است، مبتنی بر پلتفرم فروش اقساطی صندوق توسعه فناوری‌های نوین با نام تاپ‌لِند است که برای ارائه خدمات به پذیرندگان به‌پرداخت ملت و بانک ملت مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

قبولی در آزمون

همواره تفاهم نامه ها تصویب می شود و سپس به اجرا می رسد که مصداق بارز آزمون و خطاست، زیرا امکان شکست آنچه در تفاهم نامه مورد تاکید قرار گرفته وجود دارد، اما تقی پور از اجرای این همکاری از ابتدای اردیبهشت خبر داد و گفت: این اولین تفاهم‌نامه همکاری است که پیش از امضا، وارد فاز عملیاتی و اجرایی شده است.

مزایای تاپ لند

برای آنکه اهمیت یک تفاهم نامه اثبات شود، باید معایب و مزایای آن مورد بررسی قرار گیرد. در این رابطه مدیرعامل به‌پرداخت ملت با اشاره به مزایای پلتفرم «تاپ‌لند» گفت: «این پلتفرم بستر مناسبی را برای فروش اقساطی محصولات مختلف ایجاد کرده که برای تمام فرایند‌های لازم پیاده سازی شده است. وی با اشاره به اینکه در به‌پرداخت ملت نیز بدنبال ایجاد چنین پلتفرمی بودیم گفت: از این رو، وقتی با تاپ‌لند آشنا شدیم و قابلیت‌های آن را دیدیم، تصمیم گرفتیم به‌جای اینکه از نو پلتفرمی خلق شود، از همین بستر موجود بهره ببریم.»

خدمات دهی بیشتر

تقی‌پور با اشاره به اینکه تعدادی مشتری ارزنده داشتیم که خدمات ارزش افزوده خود شامل ترازو، صندوق‌های فروشگاهی، یخچال، مودم و … را به‌صورت رایگان در اختیار آن‌ها قرار می‌دادیم گفت: این کار علاوه بر اینکه هزینه زیادی را به ما تحمیل می‌کرد، باعث جا ماندن سایر مشتری‌های ما از این خدمات می‌شد؛ مشتریانی که کسب‌وکار‌های خرد داشتند و نمی‌توانستند به اهداف تعیین‌شده از سوی ما برسند. اما با امضای این تفاهم‌نامه، نه‌ تنها بخش بیشتری از مشتریان ما می‌توانند از این خدمات استفاده کنند، بلکه هزینه‌های ما نیز کاهش می‌یابد.»

همکاری با کارفرمای دولتی و خصوصی

نکته بسیار مهمی که در این تفاهم نامه به چشم می خورد، ارتباط هر دو طرف با بخشهای تولیدی و توزیعی است به نوعی که مدیرعامل صندق توسعه فناوری‌های نوین با اشاره به گستردگی فعالیت‌های ۱۸ شرکت زیرمجموعه هلدینگ صندوق توسعه فناوری‌های نوین و همکاری با ۱۴۷۰ کارفرمای دولتی و خصولتی گفت: در حوزه فین‌تک ۵ شرکت  IT داریم و در حوزه‌های لندتک، نئوبانک، کربانک، کیف پول، ارزیابی طرح‌ها و عملیات ارزی مورد نیاز شرکت‌های دانش‌بنیان هم فعال هستیم؛ تاجایی‌که نیمی از ۷۵ صندوق پژوهش و فناوری که در کشور مشغول به فعالیت جدی هستند، روی Core ایجادشده توسط ما مشغول بکار هستند. امینی با اعلام اینکه بیش از ۱۳ هزار فقره تسهیلات در اختیار شرکت‌های فن‌آور و دانش‌بنیان گذاشته‌ایم گفت: قرار است تاپ‌لند با تخصیص خط اعتباری، پرداخت تسهیلات را با هزینه کمتر و درآمدزایی بیشتر انجام دهد.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

 تعاون1
-5
همچنین بخوانید
آخرین اخبار