به گزارش پول نیوز، در این مجمع ایمان عتیقی، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر در ارتباط با جایگاه گروه گلگهر در زنجیره فولاد کشور، بیان کرد: سهم گروه گلگهر در سال ۱۴۰۲ در تولید کنسانتره ۱۱.۵۱ میلیون تن (معادل ۲۳ درصد)، تولید گندله ۱۲.۰۷ میلیون تن (معادل ۲۳ درصد)، تولید آهن اسفنجی ۳.۹ میلیون تن (معادل ۱۲ درصد) و تولید شمش فولادی ۸۳۶ هزار تن (معادل ۲.۶ درصد) بوده است.
وی افزود: گروه گلگهر در تولید کنسانتره و گندله کشور در جایگاه نخست، تولید آهن اسفنجی در جایگاه دوم و تولید شمش فولادی در جایگاه دهم کشور قرار دارد.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر عنوان کرد: معدنکاری، یکی از اهداف گلگهر به شمار میآید که در سال گذشته رشد ۱۶ درصدی در این بخش را رقم زده است.
عتیقی تصریح کرد: شرکت معدنی و صنعتی گلگهر توانست به ۱۲ رکورد کمی و ۲۰ رکورد کیفی در سال گذشته دست پیدا کند.
وی توسعه اکتشافات، تکمیل زنجیره فولاد، تنوعبخشی به سبد محصولات، توسعه عملیات معدنکاری، توسعه زیرساختهای انرژی و توسعه زیرساختهای مدیریتی را ۶ محور توسعه شرکت معدنی و صنعتی گلگهر برشمرد.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر مطرح کرد: پیشبینی ما این است که در سال جاری با توجه به توازن سیستم گندله و احیا مستقیم، قیمت گندله مناسبتر شود.
عتیقی با اشاره به اینکه «کگل» در سال ۱۴۰۲، در بحث سود خالص ۹ درصد نسبت به سال پیش از آن رشد داشته است، افزود: درآمد عملیاتی شرکت در سال پیش، ۶۸ هزار میلیارد تومان بوده که سود ۵۵ درصدی داشته است.
به گفته وی، شرکت معدنی و صنعتی گلگهر دارای ۵۰ پروژه است که ۱۳ پروژه آن، جزو پروژههای پیشران اقتصادی و ۳۷ پروژه آن، جزو پروژههای صنعتی و زیربنایی شرکت است.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گلگهر ادامه داد: پروژههای آماده افتتاح شرکت شامل بهبود کیفیت محصول کارخانه پلیکام با پیشرفت ۹۹.۷ درصدی، آبگیری و فیلتراسیون باطله کارخانه کنسانتره با پیشرفت ۱۰۰ درصدی و خط دوم انتقال گاز به منطقه معدنی و صنعتی گلگهر با پیشرفت ۹۸ درصدی است.
عتیقی اهم پروژههای گلگهر را شامل احداث نیروگاه سیکل ترکیبی ۵۴۶ مگاوات بلوک شماره ۲ گهر انرژی، احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی گلگهر، احداث دو واحد مگامدول آهن اسفنجی و پروژه حمل پیوسته مواد معدنی (IPCC) شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین، فولادسازی و نورد و پروژه مگامدول آهن اسفنجی شماره ۳ شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر برشمرد.
بیشتر بخوانید:
گل گهر در مسیر دستیابی به انرژی سالم و پایدار
لازم به ذکر است که در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت معدنی و صنعتی گلگهر، ۳۸۰ ریال به ازای هر سهم سود تقسیم شد و روزنامه دنیای اقتصاد و اطلاعات به عنوان روزنامههای کثیرالانتشار انتخاب شدند.