چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدشده در کارگاه ها و مشاغل خانگی

مدیرکل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدشده در کارگاهها و مشاغل خانگی توسط مسئولان فنی صورت میگیرد.

به گزارش پول نیوز ، چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدشده در کارگاه ها و مشاغل خانگی

مهدی انصاری در خصوص فراورده های غذایی که به صورت کارگاهی و یا مشاغل خانگی تولید می شوند، اظهار کرد: تمام کارگاه های فعال در این حوزه زیر نظر مسئول فنی هستند که وظیفه نمونه برداری و ارسال به آزمایشگاه های مورد تایید سازمان غذا و دارو را بر عهده دارند.

وی افزود: در صورتی که نتایج آزمایش محصولات غذایی تولیدی در کارگاه ها نامنطبق باشد بر اساس ضوابط خاص باید از بازار جمع آوری شود.

مدیرکل آزمایشگاه مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی ادامه داد: در حوزه مشاغل خانگی به دلیل جلوگیری از بالارفتن مخارج تولید برای چند تولیدی یک مسئول فنی نظارت داشته و وظیفه نمونه برداری و ارسال آن به آزمایشگاه را بر عهده دارد.

وی با تاکید بر اینکه کیفیت محصولات تولیدی صنعتی باتوجه به سخت گیری های صورت گرفته قابل قبول تر است، عنوان کرد: الزاماتی که در واحد های صنعتی رعایت می شود با تولیدات کارگاهی و مشاغل خانگی قابل قیاس نیست؛ اما نظارت ها بر مشاغل خانگی و کارگاهی نیز از طریق مسئول فنی پیگیری می شود.

انصاری با بیان اینکه تولیدات فراورده های غذایی در مشاغل خانگی تنوع بسیار زیادی دارد، گفت: کیفیت محصولات تولید شده در کارگاه ها و مشاغل خانگی به مسئولیت پذیری، آگاهی برای رعایت اصول تولید از نظر مواد اولیه و شرایط تولید، نکات بهداشتی، ایمنی، نحوه نگهداری و بسته بندی بستگی دارد که روی کیفیت محصول نهایی اثرگذار است، البته مسئول فنی نیز باید نظارت دقیقی بر این پروسه داشته باشد.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

IMG_1893
IMG_1895

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار