به گزارش پول نیوز،
در شرایطی که شاهد بحران اقتصادی ناشی از فشار های سیاسی و کینه توزی های دشمنان هستیم، با چالش جدی تحریم در ابعاد گوناگون رو به رو شده ایم. تحریم ها مانع بزرگی در تمامی عرصه هاست. اگرچه همواره اصرار می کنیم که تحریم ها هیچ تاثیری بر اقتصادمان نگذاشته، اما واقعیت چیز دیگری است که برای اثبات این ادعا، کافی است به ده ها میلیارد پول های بلوکه شده ایران در دیگر کشور های جهان اشاره کنیم.
تحریم نفتی
اگرچه از تحریم به عنوان چالش جدی یاد می شود، اما اصلی ترین تحریم متوجه فروش نفت است، نفتی که سالهاست به صورت خام به دیگر کشور ها می فروشیم و، چون به درامد های ناشی از خام فروشی نفت متکی بودیم، در جنگ اقتصادی، تحریم نفت بسیار کارساز بوده و تاثیرات مستقیمی بر اقتصاد کشور گذاشته است.
شکوفا کردن دیگر ظرفیت ها
برای مقابله با تحریم نفتی، بر استفاده از دیگر ظرفیت های کشور تاکید شده که بخش صنعت و معدن یکی از مهمترین آنهاست. در بخش معدن، سنگ آهن مقوله مهمی است که توانسته به رونق اقتصادی منجر شود، اما در بحث سنگ آهن در مسیر بی راهه گام برمی داشتیم و خام فروشی را در پیش گرفته بودیم. خوشبختانه با درک درستی که از معضل خام فروشی بر کشور حاکم شد، به سوی صنعت فولاد حرکت کردیم و در مدت کوتاهی به اندازه ای صنایع فولادسازی را در کشور ایجاد کردیم که توانستیم رتبه دهم را در جهان بدست آوریم.
فولاد آلیاژی در صدر
در بخش فولادسازی ها، فولاد آلیاژی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. فولاد آلیاژی پایه بسیاری از تولیدات دیگر است و به جرات می توان ادعا کرد که فولاد آلیاژی به عنوان مواد اولیه بسیاری از صنایع دیگر، کاربرد دارد. از سوی دیگر در بحث صادرات نیز نقش ویژه ای ایفا می کند. با وجود اهمیتی که فولاد آلیاژی دارد، فولادسازی های انگشت شماری در این عرصه نقش برجسته ایفا می کنند که شرکت فولاد آلیاژی ایران در صدر این مهم قرار دارد.
نقش آفرینی سرمایه
برای آنکه یک شرکت بتواند با قدرت و توانمندی بیشتری گام بردارد، به ابزار های گوناگونی نیاز دارد که نیروی انسانی توانمند، سرمایه در گردش مناسب، فناوری بروز، ماشین آلات پیشرفته، مدیریت کارآمد و… نقش آفرینی می کند. اگرچه هر کدام از این بخش ها به تنهایی از گزینه های تاثیرگذار است، اما سرمایه به عنوان عامل اصلی و محور روغن کاری چرخ های تولید، نقش مهمی ایفا می کند.
ضرورت افزایش سرمایه
هر شرکت در هر قالب دولتی، خصوصی یا تعاونی، با سرمایه اولیه ای تشکیل می شود، اما به مرور زمان و با گسترش فعالیت ها، به افزایش سرمایه نیاز دارد. افزایش سرمایه باعث می شود یک شرکت بتواند گام های بلندتری بردارد. اما افزایش سرمایه راهکار ها و روش های خاص خودش را دارد که مهمترین روش، استفاده از مصوبه مجمع است. آنچه در مجمع واقع می شود، ارایه عملکردی است که مبنای تصمیم گیری برای آینده قرار می گیرد.
بیشتر بخوانید:
نقش آفرینی فولاد آلیاژی در قطع وابستگی و رسیدن به خودکفایی
افزایش سرمایه فولاد آلیاژی
یکی از مهمترین شرکت های فعال در عرصه فولاد، شرکت فولاد آلیاژی است. این شرکت که با قدرت در عرصه تولید فولاد گام برمی دارد، با افزایش تولید از نظر کمی و کیفی، توانسته نقش تاثیرگذاری در تمامی عرصه ها داشته باشد. از آن جا که شرکت فولاد آلیاژی روی ریل توسعه گام برمی دارد، گزارش درخور توجهی از عملکرد بالا در مجمع ارایه کرد که دستاورد های بزرگی در پی داشت.
افزایش ۱۴۲ درصدی سرمایه
مجمع فوق العاده شرکت فولاد آلیاژی ایران با حضور ۷۹ و ۱۶ صدم درصدی از سهامداران در محل مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی، تالار ابوریحان و به منظور تصمیم گیری درباره افزایش سرمایه و تطابق اساس نامه شرکت با نمونه اساس نامه سازمان بورس برگزار شد. یکی از اهداف تعیین شده در این مجمع، افزایش سرمایه شرکت فولاد آلیاژی ایران بود که اکثریت قاطع سهامداران حاضر در مجمع، با افزایش سرمایه گذاری ۱۴۱ و۶۶ درصدی این شرکت از محل مطالبات حال شده سهامداران، آورده نقدی و سود انباشته موافقت کرد تا سرمایه این شرکت از ۲ هزار و ۴۰۰ میلیار تومان به ۵ هزار و ۸ میلیارد تومان برسد.
افزایش معنادار
اعدادی که در مجمع شرکت فولاد آلیاژی ارایه شد، بیانگر گام بلندی است که این شرکت برای آینده دارد. هنگامی که افزایش نزدیک به ۱۴۲ درصدی سرمایه تصویب می شود، گویای عملکرد مثبتی است که شرکت تاکنون داشته و برنامه های توسعه ای است که شرکت برای آینده ترسیم کرده است. البته محل تامین افزایش سرمایه نیز قابل توجه است. این افزایش سرمایه از محل تسهیلات بانکی، استقراض یا روش های سوال برانگیز دیگر نیست، بلکه به جریان انداختن آن بخش از سرمایه هایی است که مولد نبوده و با تصمیم مجمع، به درآمدزایی و رونق بیشتر شرکت فولاد آلیاژی ایران منجر خواهد شد.