به گزارش پول نیوز،
داریوش امانی با اشاره به عملکرد ترانزیتی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای در ۱۰ ماهه سال جاری اظهار داشت: ۵۰۶ هزار و ۸۰۳ دستگاه ناوگان ایرانی و خارجی حامل ۱۱.۴ میلیون تن کالا از قلمرو کشور ترانزیت شده که نسبت به دوره مشابه ۱۰ ماهه ۱۴۰۱ رشد ۴۶ درصدی داشته است.
وی افزود: همچنین در دی ماه شاهد شکسته شدن رکورد ماهانه پس از ۱۰ سال با میزان ترانزیت یک میلیون و ۴۴۵ هزار تن ترانزیت از کشور بودیم.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای گفت: بنادر شهید رجایی و پایانه های مرزی پرویز خان، باشماق، آستارا و بازرگان، مهم ترین مبادی ورودی کالای ترانزیتی بوده است.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به میزان صادرات از پایانه های مرزی در ۱۰ ماهه سال جاری نیز یادآور شد: هشت میلیون و ۹۳۸ هزار تن کالا با تردد ۳۹۰ هزار و ۲۹۲ ناوگان حمل و نقل بین المللی صادر شده که با رشد ۱۴ درصدی همراه بوده است.
امانی پیش بینی کرد که روند افزایشی ترانزیت از قلمرو کشور در ۲ ماهه پایانی سال جاری نیز ادامه یابد.
وی تصریح کرد: اقدامات انجام شده در دولت سیزدهم برای همگرایی سیاسی و اقتصادی منطقه ای به ویژه با کشور های همسایه و تمهیدات وزیر راه و شهرسازی منجر به برگزاری نشست هایی با کشور های همسایه و هیات های خارجی طی سال گذشته و امسال شده است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با اشاره به اقدامات انجام شده در این سازمان با هدف ارتقاء و تسهیل ترانزیت و حمل و نقل بین المللی، گفت: از مهم ترین اقدامات انجام شده می توان به ارتقای زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری در پایانه های مرزی، بهسازی و ارتقای محور های منتهی به پایانه های مرزی، پیگیری و رفع مشکلات فرایندی، تسهیل در تردد از طریق برگزاری کمیته نشست های مشترک حمل ونقل جاده ای با کشور های مختلف و با اولویت کشور های همسایه، پیگیری رویکرد لجستیکی در محدوده مرز ها و انتقال رویه های غیر مرزی از صفر مرزی به پسکرانه، پیگیری پیاده سازی سامانه نوبت دهی مکانیزه در پسکرانه پایانه مرزی با اولویت مرز های با تردد بالا و طرح و رفع موضوعات و مشکلات مرزی اشاره کرد.
منبع: وزارت راه و شهرسازی