22 مهر 1403 - 8:25

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو

هدف جشنواره «معروف» استفاده از بستر فضای مجازی برای ترویج فریضتین است

دبیر بخش فضای مجازی جشنواره ملی «معروف» این جشنواره را احیای امر به معروف و نهی از منکر در قالبهای جدید هنری و رسانهای تعریف کرد.

به گزارش پول نیوز، هدف جشنواره «معروف» استفاده از بستر فضای مجازی برای ترویج فریضتین است

علیرضا آل داوود، دبیر بخش فضای مجازی نخستین جشنواره ملی معروف زبان هنر و رسانه را از مهم ترین ابزار ها برای احیای امر به معروف و نهی از منکر دانست.

وی از این جشنواره به عنوان گامی مهم در احیای فریضتین یاد کرد و گفت: نخستین بحث در امر به معروف و نهی از منکر شناخت معروفات و منکرات در لایه های شناختی، ذهنی و قلبی افراد است. برای شناخت این لایه ها بهترین ابزار استفاده از ظرفیت هنر، رسانه و فضای مجازی است.

دبیر بخش فضای مجازی جشنواره ملی معروف دنیای امروز را دنیای سایبر و فضای مجازی دانست و خاطرنشان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب اهمیت فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی است و ما وظیفه داریم از این فضا برای تبیین دو رکن اساسی انقلاب و نظام اسلامی که همان امر به معروف و نهی از منکر است بهره ببریم.

وی آموزش و مردمی سازی امر به معروف و نهی از منکر را از مهم ترین اهداف بخش فضای مجازی جشنواره ملی معروف برشمرد و تأکید کرد: دنیای امروز دنیای فرامتن ها و مفاهیم است، به همین دلیل برای احیای فریضتین باید سراغ فرامتن ها و مفاهیم برویم. کسی در این موضوع موفق خواهد بود که بتواند فرامتن ها و مفاهیم را از طریق فضای سایبر و مجازی به جامعه مخاطب منعکس کند.

آل داوود از ارتقاء سواد رسانه ای به عنوان معروفات یاد کرد و تصریح کرد: ارتقاء این سواد سبب می شود افراد جامعه در دام اخبار کاذب و دروغ نیفتند.

وی ادامه داد: جامعه ما اکنون گرفتار آسیب های جنگ شناختی شده و ما با جشنواره ملی معروف به دنبال مصون کردن جامعه از این جنگ شناختی هستیم تا گرفتار منکرات نشوند و با کسب مهارت خوب زندگی کردن، سعادتمند شوند.

این فعال فضای مجازی مصون سازی اجتماعی، فرهنگی و روابط میان افراد را برکات امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد و خاطرنشان ساخت: فریضتین سبب بی تفاوت نشدن جامعه می شود که این خود دستاورد بسیار بزرگی به شمار می آید.

دبیر بخش فضای مجازی نخستین جشنواره ملی معروف استفاده از هوش مصنوعی برای تولید و تشخیص محتوای منکر و معروف از مهم ترین موضوعات این جشنواره عنوان کرد و بیان داشت: هوش مصنوعی در تشخیص اخبار جعلی و دروغ بسیار مؤثر است که باید از این ظرفیت بهره کافی را برد.

وی با اشاره به این که رهبر معظم انقلاب دستور دادن که ایران باید جزو کشور های برتر در بحث هوش مصنوعی باشد، گفت: هوش مصنوعی در بحث ترویج و گسترش امر به معروف و نهی از منکر بسیار می تواند مؤثر باشد، به همین دلیل در جشنواره به صورت ویژه این موضوع مطرح شده است.

آل داوود جشنواره ملی معروف را احیای امر به معروف و نهی از منکر با فناوری های جدید در قالب های جدید هنری و رسانه ای تعریف کرد و تصریح کرد: بخش فضای مجازی این جشنواره دارای مخاطب عام بوده و به دنبال مردمی سازی تولیدات در فضای مجازی و رسانه ای است. درخواست ما از عموم مردم تولید محتوا حتی براساس فرهنگ و زبان محلی خودشان است.

وی نخبگان را از دیگر مخاطبان جشنواره ملی معروف بیان کرد و خاطرنشان کرد: ما از نخبگان نیز می خواهیم با تولید مباحث تخصصی به ویژه در بحث سواد رسانه ای جشنواره شرکت فعالی داشته باشند.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

205343
ارز
همچنین بخوانید
آخرین اخبار