به گزارش پول نیوز،
رمضانعلی فرهادی با تاکید بر اینکه باید توجه ویژه ای به بومی سازی داشته باشیم گفت: برای به چرخش درآوردن چرخ صنعتی این مملکت، یک سری مشکلات و موانع سر راه وجود دارد که باید با درایت و برنامه ریزی حل شود.
وی با تاکید بر اینکه اگر بخواهیم از موانع و مشکلات عبور کنیم، به یک سری ابزار ها نیاز داریم گفت: یکی از مهمترین و بهترین ابزارها، استفاده از توان داخل در قالب بومی سازی است.
مدیر برنامه ریزی و نظارت قطعات ذوب آهن از ساخت قطعات مورد نیاز صنعت فولاد در داخل کشور با بهره گیری از بومی سازی و مهندسی معکوس خبر داد و گفت: ذوب آهن اصفهان این افتخار را دارد که ۸۵ درصد است قطعات مکانیکال خود را در داخل شرکت تولید می کند.
وی با تاکید بر اینکه بدون برنامه ریزی، درایت، آینده نگری و تیم اجرایی توانمند تولید قطعات و تجهیزات مورد نیاز امکان پذیر نیست گفت: تولید و تامین ۸۵ درصد قطعات، به همت تیم مجربی است که ذوب آهن اصفهان در اختیار دارد.
فرهادی از کارگاه های پیشرفته و توانمند در ذوب آهن اصفهان خبر داد و گفت: کارگاه های ریخته گری و مدل سازی، اسکلت سازی، آهنگری، مکانیکی و عملیات حرارتی بسیار توانمندی در ذوب آهن اصفهان قرار دارد که نیرو های توانمندی در آن ها مشغول بکار هستند.
وی به تشریح روند ساخت قطعات در ذوب آهن اصفهان پرداخت و گفت: بسیاری از قطعاتی که برای اولین بار توسط تیم های با تجربه ذوب آهن ساخته می شود، ابتدا کروکی برداری و سپس نقشه تهیه می شود، تکنولوژی انجام کار مشخص می شود و در نهایت تیم ها مشغول به ساخت قطعه می شوند.
بیشتر بخوانید:
ذوب آهن در مسیر قطع وابستگی و رسیدن به خودکفایی
مدیر برنامه ریزی و نظارت قطعات ذوب آهن با اعلام اینکه ساخت قطعه با پرسنل مجربی انجام می شود که در کارگاه های مدیریت ساخت و مهندسی ذوب آهن اصفهان هستند گفت: به جرات می توان ادعا کرد بومی سازی و تامین نیاز های ذوب آهن اصفهان به همت نیرو های توانمند صورت گرفته که در سال ۱۴۰۲ یکی از کارگران قسمت سی. ان. سی ذوب آهن اصفهان در مسابقات های تک روسیه شرکت کرد و نایب قهرمان جهان در زمینه تراشکاری با ماشین سی ان سی شد.
وی اهمیت تعمیر و نگهداری ماشین آلات ذوب آهن را تشریح کرد و گفت: در بحث نگهداری و تعمیرات، ذوب آهن از یک واحد بازرسی مجرب برخوردار است که نگهداری تجهیزات مکانیکال ذوب آهن را بر عهده دارد. با توجه به برنامه ریزی های انجام شده، تمام تجهیزات ذوب آهن طبق برنامه بازرسی می شوند و بر اساس بازرسی ها و گزارشات، نگهداری و در صورت لزوم تعمیر تجهیزات به خوبی در ذوب آهن اصفهان انجام می شود.
فرهادی در خصوص تعمیرات گفت: در بحث تعمیرات زمانبندی مناسبی دارد که به صورت سالیانه ۶ ماه قبل از ورود به سال جدید برنامه ریزی صورت می گیرد. یعنی امسال برنامه ریزی می کنیم که چه تجهیزی در چه زمانی باید تعمیر شود که پس از تعیین دستگاه و زمانبندی، توسط تیم های تعمیرات مجربی که ما داریم، تعمیرات اساسی صورت می گیرد.
وی در پاسخ به اینکه با خرابی های غیر منتظره چه می کنید گفت: از آنجا که بازرسی های مستمر صورت می گیرد، معایب مشخص می شود و قبل از آنکه دچار بحران در تولید شویم، اقدامات لازم در قالب تعمیرات دوره ای و اورهال صورت می گیرد، اما ا گر اتفاق غیر منتظره ای پیش بیاید، تعمیرات فوری بخش های مختلف ذوب آهن را طبق برنامه انجام می دهیم.
مدیر برنامه ریزی و نظارت قطعات ذوب آهن از تیم متخصص و کارآمد بخش تعمیرات خبر داد و گفت: با تیم تخصصی که ذوب آهن اصفهان در رابطه با تعمیرات دارد، نه تنها پاسخگوی نیاز داخل در زمینه تعمیران هستیم، بلکه می توانیم به دیگر کارخانه های فولادسازی کشور خدمات بدهیم و تجهیزات آن ها را هم تعمیر با بروز رسانی کنیم، چرا که تجربه و توانمندی بسیار بالایی در ذوب آهن اصفهان وجود دارد.