ذوب آهن در مسیر قطع وابستگی و رسیدن به خودکفایی

معاون برنامه ریزی و توسعه ذوب آهن اصفهان از نگاه ویژه به همکاری با شرکتهای دانش بنیان با هدف بومی سازی قطعات برای خودکفایی خبرداد.

به گزارش پول نیوز ، ذوب آهن در مسیر قطع وابستگی و رسیدن به خودکفایی

مهران قمی به تشریح سیاستگذاری های صورت گرفته ذوب آهن اصفهان در سال های گذشته پرداخت و گفت: ذوب آهن اصفهان با رویکرد قطع وابستگی و رسیدن به خودکفایی، اقدامات گسترده ای در زمینه مهندسی معکوس و داخلی سازی انجام داده است.

وی از همکاری های گسترده ذوب آهن اصفهان با شرکت های دانش بنیان خبر داد و گفت: ذوب آهن اصفهان علاقه زیادی به همکاری با شرکت های مختلف دانش بنیان و استفاده از دانش و توان این شرکت ها دارد.

معاون برنامه ریزی و توسعه ذوب آهن اصفهان از رویکرد جدی شرکت بر استفاده از پتانسیل های داخلی خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت سازی های صورت گرفته، ذوب آهن این امکان را دارد که ۸۵ درصد از نیاز های قطعاتی را در داخل کارخانه تولید کند.

وی از توان بالای ذوب آهن در عرصه های گوناگون خبر داد و گفت: تولید ۸۵ درصد قطعات مصرفی، یک پتانسیل بسیار قوی است که ذوب آهن اصفهان هم در تولید قطعات و هم در پروژه های در دست اقدام دارد.

بیشتر بخوانید:

یکه تازی ذوب آهن اصفهان در مسیر خودکفایی

قمی با تاکید بر اینکه ذوب آهن در عرصه های گوناگون تولید قطعات با بهره گیری از روش های مهندسی معکوس عملکرد بسیار خوبی داشته است گفت: اینکه فقط به باز تولید قطعات موجود بپردازیم، امری عادی است که کمتر موجب تحول می شود، به همین دلیل ذوب آهن اصفهان علاقه دارد در زمینه فناوری های جدید نیز ورود کند که خوشبختانه در این زمینه اقدامات موثری صورت گرفته است.

وی از فرا استحصال مواد مختلف ارزشمند خبرداد و گفت: فراوری سرباره ها در مجموعه ذوب آهن با جدیت دنبال شده که برای تحقق این مهم با شرکت های دانش بنیان همکاری های موثری انجام شده است.

معاون برنامه ریزی و توسعه ذوب آهن اصفهان از اعتقاد به همکاری با شرکت های دانش بنیان خبر داد و گفت: ذوب آهن اصفهان در زمینه های مختلف با شرکت های دانش بنیان قرارداد های مختلفی منعقد کرده که تولید سوزن ریل یکی از تاثیرگذارترین آنهاست.

وی با تاکید بر اینکه در زمینه تولید سوزن ریل اقدام تاثیرگذاری صورت گرفته است گفت: حداکثر ظرف یک سال آینده این پروژه به نتیجه خواهد رسید.

قمی از قراردادی که درباره کنورتور های ذوب آهن منعقد شده، به عنوان اقدام تاثیرگذار دیگری یاد کرد و گفت: این قرارداد با جدیت در حال اجراست و ظرف یک سال آینده به نتیجه خواهد رسید.

وی با اشاره به امضای تفاهم نامه توسعه همکاری های نوآورانه در زمینه فرآوری و استحصال عناصر ارزشمند از سرباره کنورتور با شرکت پیشرو تعالی فناوری فردا (شتاب دهنده دانش بنیان صدر فردا) گفت: اقدامات این تفاهم نامه در سطح پایلوت انجام شده و این آمادگی وجود دارد که در آینده نزدیک وارد اشل صنعتی شود.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

بیمه دی
سایپا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار