به گزارش پول نیوز،
کامبیز معتمد وزیری رییس هیئت مدیره صندوق بازنشستگی فولاد در گفتگو با پول نیوز ضمن اشاره به وظیفه ذاتی صندوق های بازنشستگی درباره مولدسازی گفت: وظیفه اصلی صندوق بازنشستگی فولاد پرداخت مستمری و حقوق بازنشستگان عزیز این عرصه بزرگ صنعتی در کشور است. طبیعتا موضوع پرداخت مستمری و تامین آنچه به عنوان خدمات در اختیار بازنشستگان محترم قرار می گیرد نیازمند درآمدهای پایدار و تعریف شده ای است.
ایشان اظهار کردند که مولدسازی را اگر بخواهیم فارغ از تکرارهایی که شده تعریف کنیم، چاره ای نداریم که موضوعاتی مثل سرمایه گذاری که بایستی از طریق تامین مالی در بازارهای مالی و سرمایه به دست بیاید را دنبال کنیم و در سایه سرمایه گذاری و ایجاد ارزش افزوده در زنجیره صنعت فولاد کشور است که مجموعه صندوق فولاد از طریق شرکت های بزرگی مثل سنگ آهن مرکزی می تواند به درآمدهای پایداری برسد و بتواند رسالت خود را در قبال بازنشستگان به درستی انجام دهد.
ایشان همچنین با اشاره به فرصت پیش آمده در نمایشگاه کیش اینوکس گفت: در همین نمایشگاه شاهد بودیم که شرکت توسعه سنگ آهن مرکزی سام (توسعه سام) به شکل تخصصی مسئولیت تامین مالی و سرمایه گذاری را در شرکت سنگ آهن مرکزی ایران عهده دار شده است تا بتواند با ورود به این موضوع و تامین سرمایه، مسیر توسعه و تکمیل زنجیره ارزش در سنگ آهن مرکزی ایران را فراهم و هموار کند. با تاسیس این شرکت و تامین سرمایه مورد نیاز، پروژه های مختلف در سنگ آهن مرکزی ایران به بهره برداری خواهد رسید و در سایه این بهره برداری و به ثمر نشستن این پروژه های عظیم در کشور قطعا درآمدهای سرشار و پایداری متوجه مجموعه و در نهایت صندوق بازنشستگی خواهد شد.
معتمد وزیری در ادامه گفت: در همین نمایشگاه با دوستان در شرکت توسعه سام، با مدیرعامل این شرکت و اعضای هیئت مدیره آن آشنا شدم از ایده های بسیار خوبی که این تیم دارند، لذت بردم. این تیم جوان، پویا و خلاق است و در همایشی که امروز صبح با موضوع تامین مالی از طریق بازار پولی و سرمایه برگزار شد، شاهد بودیم که گزارش خیلی خوب و مثبتی را ارائه دادند که واقعا امیدوار کننده و نویدبخش بود. از همین جا من از این دوستان عزیز که با انرژی بسیار خوب کار را پیگیری می کنند تشکر می کنم و برای همه آنها آرزوی موفقیت دارم.
امیر کشمیری، مدیرعامل شرکت توسعه سنگ آهن مرکزی سام در همایش تخصصی تامین مالی از طریق بازار پولی و سرمایه که در حاشیه دهمین نمایشگاه بین المللی کیش اینوکس ۲۰۲۳ برگزار شد، با تاکید بر اهمیت برندینگ در تامین مالی صنعت از رویکرد مدیریتی جدید این شرکت بر روند تامین مالی سخن گفت و تاکید کرد این شرکت استفاده گسترده ای از ابزارهای تامین مالی داشته است. به گفته وی، این شرکت جزو معدود شرکت های است که پتانسیل تاسیس ۱۰ میلیون تن کنسانتره در کشور را دارد.
کشمیری در ادامه با خبر اقدام در جهت انتشار اوراق گواهی سپرده کالایی گندله برای اولین بار در صنعت فولاد و با اشاره به استفاده گسترده از ابزارهای تامین مالی در سنگ آهن مرکزی ایران همانند ضمانت نامه های بانکی، خرید دین، تنزیل ال سی و گشایش اعتبار اسنادی داخلی و خارجی، اقدام برای تاسیس صندوق های PE،CVC و VC در راستای سرمایه گذاری در طرح های دانش بنیان و جذاب در حوزه معدن، از اخذ مصوبه بانک مرکزی برای چاپ اوراق گواهی سپرده خاص بانک رفاه به ارزش بیش از ۱۳۰۰ میلیارد تومان خبر داد.
بیشتر بخوانید: حرکت سنگ آهن مرکزی بر ریل توسعه (+فیلم)
وی در تشریح آخرین اقدامات انجام شده در شرکت سنگ آهن مرکزی ایران، به احداث کارخانه تولید آهن اسفنجی به ظرفیت ۱.۷ میلیون تن، اصلاح فرآیند و افزایش ظرفیت تولید کارخانه کنسانتره، اصلاح و تبدیل خط تولید آگلومراسیون به گندله، احداث ۳ کارخانه تولید کنسانتره آهن به ظرفیت ۱۰ میلیون تن اشاره کرد. همچنین به گفته وی، آخرین اقدامات این شرکت در حوزه معدنی شامل اتمام عملیات باطله برداری استخراج سنگ آهن از معدن دشت یوز دره انجیر، استخراج سنگ آهن از معادن انومالی شمالی و میشدوان، آغاز عملیات باطله برداری و استخراج سنگ آهن از ۵ محدوده معدنی جدید و استخراج سنگ آهن بوده و پروژه تصفیه پساب شهر یزد، ایجاد دو نیروگاه کوچک مقیاس ۲۵ مگاواتی و تکمیل پروژه تصفیه پساب شهر بافق از جمله اقدامات این شرکت در حوزه زیرساختی است.