28 اسفند 1403 - 0:48

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو

همايش سيبزمينى

مدير جهاد كشاورزي نيشابور، محورهاى همايش مزبور را بهزراعى، آفات و بيماريها، بهنژادى و توليد بذر، اقتصاد و بازاريابى، فيزيولوژى پس از برداشت و صنايع تبديلى عنوان كرد.

به گزارش پول نیوز، معاون سازمان جهاد كشاورزى خراسان رضوي از برگزاري همايشي با عنوان سيب زمينى، غذاى آينده در نيشابور خبر داد.

علي دهباشيان امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در نيشابور افزود: سيب زمينى يكى از محصولات عمده زراعى جهان است كه پس از ذرت، گندم و برنج مقام چهارم را از نظر اقتصاد كشاورزي به خود اختصاص داده است.

وي اظهار داشت: در همين راستا برگزارى همايش علمى پژوهشى سيب زمينى با هدف بهره‏مندى عموم از آخرين يافته‏هاى پژوهشى علوم كشاورزى و تبادل نظر بين پژوهشگران، كارشناسان و توليدكنندگان سيب زمينى در شهر چكنه (بخش سرولايت) برگزار مي شود.

مدير جهاد كشاورزي نيشابور، محورهاى همايش مزبور را به زراعى، آفات و بيماري ها، به نژادى و توليد بذر، اقتصاد و بازاريابى، فيزيولوژى پس از برداشت و صنايع تبديلى عنوان كرد.

وي افزود: اين همايش با همت مركز تحقيقات كشاورزى و منابع طبيعى دانشگاه پيام نور و سازمان جهاد كشاورزى خراسان رضوى روز 22 آبان ماه جاري در منطقه سرولايت كه يكى از قطب‏هاى توليد سيب زمينى در استان است، برگزار مى‏شود.

مدير جهاد كشاورزى نيشابور خاطر نشان كرد: نيشابور به عنوان يكى از قطب‏هاى مهم توليدات زراعى و باغى خراسان رضوى مطرح است و امسال پيش بينى مى‏شود كه بيش از 19هزار تن سيب زمينى در اين شهرستان برداشت شود.

دهباشيان يادآور شد: با توجه به اينكه سال 2008 از طرف برنامه كشاورزي سازمان ملل به عنوان سال سيب زمينى نامگذارى شده است، برگزارى چنين همايش‏هايى موجب تقويت جايگاه اين محصول در استان خواهد شد.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

IMG_20250303_201800_364
 سینا
همچنین بخوانید
آخرین اخبار