
وی همچنین بیان کرد: سرمایه گذاران در اکثر حوزه های اقتصادی از جمله حوزه هایی مانند انرژی های تجدید پذیر، خودرو، دارو، بهداشت و درمان، حمل و نقل و ارتباطات و گردشگری ورود کرده اند. در حوزه گردشگری به ویژه بعد از همایشی که در زمینه جذب سرمایه گذاری خارجی برای حوزه گردشگری برگزار شد، چند سرمایه گذار برای ساخت هتل در چند شهر اقدام کرده اند.
جمالی درباره وضعیت توزیع سرمایه خارجی در شهرهای مختلف نیز بیان کرد: اکنون سرمایه گذاران خارجی برای سرمایه گذاری در حدود ۲۵ استان کشور ورود کرده اند و در واقع می توانم بگویم حسن جذب سرمایه خارجی در پسابرجام این بوده است که سرمایه خارجی از کشورهای مختلف، در حوزه های مختلف و استان های مختلف کشور جذب می شود.
جمالی بیان کرد: در میان استان های کشور سرمایه گذاران خارجی بیشترین تمایل را برای سرمایه گذاری در استانهای خراسان رضوی، تهران، البرز، آذربایجان شرقی نشان داده اند.
وی در پاسخ به این سوال که سازمان سرمایه گذاری و کمک های اقتصادی و فنی ایران ناظر بر سرمایه گذاری خارجی در ایران چه برنامه ای برای حل مشکلات بوروکراتیک دارد، بیان کرد: اکنون در ۳۱ استان مراکز خدمات سرمایه گذاری راه اندازی شده است و این مراکز خرید به سرمایه گذارانی که به استان ها مراجعه می کنند خدمات لازم را ارایه می کنند. تاکنون نیز عمدتا سرمایه گذاران خارجی که برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف اقتصاد ایران ورود کرده اند در اکثر شهرهای کشور از طریق همین مراکز امور خود را پیش برده اند.
او همچنین درباره آینده اظهار کرد: اگر با همین روند بسیار مطلوبی که پیش می رویم ادامه دهیم پیش بینی ما این است که تا پایان سال بیش از ۱۵ میلیارد دلار جذب سرمایه گذار خارجی به صورت مصوب داشته باشیم. اکنون نیز در جلسه هفته آینده هیئت سرمایه گذار خارجی ۱۸ موضوع دیگر را هم در دست بررسی داریم تا روند امور مربوط به آن ها را پیش ببریم.