به گزارش پول نیوز ، خبرگزاری موج:
پيشرفت تكنولوژي در عرصه هنر تغييراتي ايجاد كرده است،عكاسي نيز با يك جهش از حالت سنتي تبديل به هنري قديمي با رويكردي نو و ديجيتال شده است.
بهمن كدخدايي عكاس آماتور ايراني مقيم كانادا گفت: هر عكس زبان گوياي تمدن ملت هاست و مي توان از آن به عنوان ابزاري براي تبليغ و بيان فرهنگ استفاده كرد.
وي هدف ازعكاسي در دومين نمايشگاه ملي رسانه هاي ديجيتال را معرفي دستاوردهاي ملي به جهانيان عنوان كرد و گفت : تبليغات غربي كشور ايران را با چهره اي سياه و عقب افتاده معرفي مي كنند ، در حالي كه پس از پيروزي انقلاب اسلامي در تمام زمينه ها پيشرفتهاي شگرفي صورت گرفته است و يكي از اين بخش ها رسانه ديجيتال است.
كدخدايي محوريت عكس هاي خود را بيشتر فناوري ، بازديدها و محصولات اين نمايشگاه دانست و افزود : اين عكس ها مي تواند روشنگر بسياري از مسائل داخلي ايران باشد و اميدوارم بتواند گوشه اي از زحمات جوانان ايراني در عرصه علم و فناوري را بيان كند.
وي در ادامه گفت : اين عكس ها در كتابخانه ها ي ايراني همچنين موزه هاي خاص به نمايش گذاشته مي شود تا ايرانيان مقيم خارج از كشور كه سالها از فضاي داخل ايران دور بوده اند بتوانند از جريانات علمي و هنري كشور مطلع شوند و همچنين غير ايرانيان نيز با فرهنگ ايراني آشنا شده و ايران و تمدن كهن آن را باوري قديمي نپندارند.
كدخدايي عكس و استفاده از هنرهاي ديجيتال را يكي از بهترين راه هاي جذب توريسم عنوان كرد و گفت : در كنار عكس ها كه ويترين هاي تمدني و فرهنگي هر كشور هستند رسانه هاي ديجيتال با وسعت و سرعت انتقال خود مي توانند در تبادل فرهنگي ، جذب توريسم و بيان ديدگاه ها بسيار موثر باشند.
وي پايان اظهار اميدواري كرد :در سال هاي آينده اين نمايشگاه با برنامه ريزي بهتر و استفاده از جلوه هاي ويژه و فضاي مجازي بتواند در عرصه بين الملل نيز حرفي براي گفتن داشته باشد.