ضرورت مدیریت بیمه مرکزی بر منابع تعریف شده

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با انتقاد شدید از اینکه تبلیغات در صنعت بیمه مورد توجه جدی قرار نمیگیرد گفت: مردم با تبلیغات از ظرفیتهای بیمه با خبر میشوند و اقدام به خرید بیمه نامه میکنند.

به گزارش پول نیوز ، ضرورت مدیریت بیمه مرکزی بر منابع تعریف شده

سیدکاظم دلخوش اباتری با تاکید بر اینکه شرکت های بیمه ای از نظر پوشش های بیمه ای رشد قابل توجهی داشته اند، اما همچنان مردم از این ظرفیت برای کاهش ریسک و جبران خسارت استفاده نمی کنند گفت: بی شک بسیاری از مردم با فرهنگ بیمه بیگانه هستند که این معضل ناشی از ضعف اطلاع رسانی و تبلیغات است.

معاون نظارت اسبق بیمه مرکزی با هشدارنسبت به اینکه تبلیغات برای صنعت بیمه نسبت به گذشته کاهش یافته است گفت: مردم باید از یک ظرفیت اطلاع داشته باشند تا از آن استفاده کنند، اما مشاهده می کنیم که اطلاع و آگاهی مردم از بیمه پایین است و، چون از این ظرفیت بزرگ اطلاع ندارند، در بسیاری از موارد به انتقاد غیر منصفانه و حتی تخریب بیمه می پردازند.

وی با تاکید بر اینکه هر فردی از صنعت بیمه اطلاعات جامع و کاملی داشته باشد، با اطلاع رسانی درست در مقام یک مبلغ ظاهر می شود گفت:متاسفانه، چون اطلاعات مردم ناقص است اگر هم سخنی بگویند، به جای انکه اثر مثبت داشته باشد، اثر منفی برجای می گذارد.

نماینده صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعتباراتی که برای تبلیغات و مدیریت برخی چالش ها تخصیص داده می شود گفت: از آنجا که رفع برخی مشکلات نیازمند اعتبارات است، در قالب لایحه بودجه اعتباراتی اختصاص داده شده که تکلیف آن معلوم نیست.

وی با اشاره به اینکه علاوه بر هزینه هایی که بیمه ها در زمینه تبلیغات انجام می دهند، منابعی هم در لایحه بودجه برای بخش های مختلفی تعیین می شود گفت: شرکت های بیمه همه ساله بخشی از حق بیمه ها را برای نیروی انتظامی، بهداشت و درمان، حوادث، رفع نقاط حادثه خیز و مواردی از این دست اختصاص می دهند که اگر نگوییم به انحراف رفت، حداقل این است که در مسیر تعیین شده هزینه نشده است.

دلخوش با تاکید بر اینکه بهترین راهکار آن است که مدیریت و نحوه هزینه کرد این اعتبارات دست بیمه مرکزی باشد گفت: هر چقدر اعتبار تعریف می شود یا بناست شرکت های بیمه بپردازند، بهتر آن است که کنترل و مدیریت آن دست بیمه مرکزی باشد تا بداند در کدام بخش ها هزینه می کند و بازخورد آن چگونه است.

وی با تاکید بر اینکه بیمه مرکزی متولی اصلی صنعت بیمه است گفت: اگر اختیارات هزینه کرد اعتبارات برای فراجا، بهداشت و درمان و مواردی از این دست با بیمه مرکزی باشد، پیگیر دریافت به موقع آن می شود و مراقبت می کند که در مسیر های دیگر هزینه نشود.

معاون نظارت اسبق بیمه مرکزی با ابراز تاسف از اینکه دستگاه های دیگر فقط پول می گیرند گفت: برای آن ها زیاد مهم نیست که شاید هم توجیه پذیر باشد، زیرا تخصص و دغدغه اصلی آن ها بیمه نیست، به همین دلیل در بسیاری از موارد معلوم نیست اعتبارات تخصیص داده شده کجا و چگونه هزینه شده است.

 

بیشتر بخوانید:برج میلاد تهران، میزبان مدیران ارشد صنعت بیمه ایران و جهان اسلام

وی با تاکید بر اینکه صنعت بیمه در اولویت های ۲۰ گانه دستگاه هایی همچون فراجا یا وزارت بهداشت نیست گفت: از آنجا که این دستگاه ها مسوولیت های گسترده ای دارند و باید به آن مسولیت ها بپردازند، متولی خاصی هم در این ادارات برای مباحث بیمه وجود ندارد.

دلخوش با اشاره به اینکه بیمه هیات عامل و شورای عالی دارد گفت: در قالب زیر مجموعه های بیمه ای، جلسات مختلفی برگزار می شود و، چون وظیفه اصلی آن ها صنعت بیمه است، به صورت تخصصی در این زمینه ورود می کنند.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه سال گذشته ۵۰۰ میلیارد تومان در لایحه بودجه برای دستگاه ها از دریافت حق بیمه ها سهم گذاشتیم گفت: متاسفانه این ردیف تعیین شده، مانند ماجرای یخ بزرگی شد که از سوی فرمانده برای رفاه حال سربازان اختصاص داده شده بود، اما وقتی دست به دست چرخید و بدست سرباز آخری رسید، چیزی از او باقی نمانده بود.

وی با تاکید بر اینکه دولت چیزی در این زمینه اختصاص نداد گفت: به همین خاطر بیمه مرکزی وقتی مبلغ را کامل می پردازد، باید نظارت کامل هم داشته باشد تا اگر دستاورد مناسبی نداشت، پاسخگو باشد در حالی که اکنون دستگاه های دریافت کننده، هیچ بیلان و عملکردی در این زمینه ارایه نمی دهند و کسی هم پیگیر نیست.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

منطقه آزاد ماکو
وام مهربانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار