
به گزارش پول نیوز ، دیوان محاسبات همچنین در این گزارش، عملکرد دوماهه بودجهای امسال نسبت به قانون بودجه ۱۴۰۱ را در وصول درآمدها، ۶۴ درصد، در واگذاری داراییهای سرمایهای ۱۳ درصد و در واگذاری داراییهای مالی ۳ درصد اعلام کرده است.
وصول مالیات؛ قابل قبول
بر اساس این گزارش، در دوماه منتهی به اردیبهشت ۱۴۰۱، درآمدهای حاصل از اخذ عوارض از واردات میوه، سبزیجات و سموم کشاورزی، درآمد حاصل از اخذ عوارض از تولید و واردات وسیله نقلیه و درآمد حاصل از افزایش ۴ درصد عوارض واردات کالاها و محصولات فرهنگی به ترتیب با ۱۷۲ درصد، ۱۶۹ درصد، ۱۴۸ درصد، بیشترین سهم را در تحقق درآمدهای مالی دولت در این دو ماه داشته است. کمترین تحقق در این بخش از درآمدهای دولت نیز به مالیات بر واحدهای مسکونی لوکس، خودروهای لوکس و خانههای خالی مربوط است که بنابر گزارش دیوان محاسبات، صفر درصد بوده است.
در این میان، بیشترین تحقق ردیفهای درآمدهای گمرکی به ترتیب مربوط به درآمدهای حاصل از اجاره ساختمانها و اراضی، به ترتیب با ۲۱۵ درصد بوده و کمترین تحقق ردیفهای درآمدهای گمرکی مربوط به درآمد حاصل از افزایش ۱۵ درصد به عوارض گمرکی، حقوق ورودی واردات گوشیهای موبایل ساخته شده خارجی با قیمت بیش از ۶۰۰ دلار، به ترتیب با ۱.۳ درصد تحقق است.
رویای بودجهای فروش نفت
نکته آنکه مبالغ وصولی از محل «فروش و واگذاری انواع اوراق مالی و اسلامی» صفر بوده است.
بنابر این گزارش، در مجموع بیش از ۱۲۳ هزار میلیارد تومان از اعتبارات هزینهای و بیش از ۱۴۶۰ میلیارد تومان از اعتبارات تملک داراییهای سرمایهای و بیش از ۲۷ هزار میلیارد تومان از اعتبارات تملک داراییهای مالی به دستگاههای اجرایی ملی و استانی تخصیص یافته است. مبالغ تخصیصی اعلام شده به ترتیب معادل ۷۲.۹ درصد، ۳.۳ درصد و ۱۱۷.۹ درصد از مبلغ مصوب دوماهه به تفکیک اعتبارات هزینه ای، تملک داراییهای سرمایهای و تملک داراییهای مالی بوده است.
آخرین گزارش از وام ازدواج
وام مسکن در کما
ثبت اطلاعات دولتیها