
به گزارش پول نیوز ، وی افزود: شرکت های بیمه و نمایندگان آنها باید محصولات موجودی که در شرکت های بیمه وجود دارد و کسی به آن توجهی ندارد را شناسایی و با تبلیغات مناسب سبب فروش آن محصولات شوند.
مدیرعامل بیمه تعاون درباره نقش استارت آپ های بیمه در کشور در افزایش ضریب نفوذ بیمه بیان کرد: اعتمادی که مردم نسبت به استارت آپ های بیمه ای کسب می کنند بر اساس تاییدیه های بیمه مرکزی است. در دنیا عمده فروش محصولات بیمه ای براساس فروش چهره در چهره است زیرا خریدار در این نوع از خرید می تواند راحت تر به نمایندگان بیمه اعتماد کند تا اینکه از طریق استارت آپ ها بیمه نامه خریداری کند.
بیشتر بخوانید: چرا صندوق بیمه حوادث طبیعی تا کنون تشکیل نشده است؟
مظلومی در ادامه بیان کرد: فروش بیمه نامه هایی که به صورت الکترونیکی است چه به صورت استارت آپ و چه به صورت مستقیم، از طریق خود شرکت بیمه، درصد بسیاری کمی را به خود اختصاص می دهد به عنوان مثال در برخی از کشورها به 10 درصد می رسد که در کشور ما بین 2 الی 3 درصد است اما امیدواریم این رقم در سال های بعد افزایش یابد.
وی با بیان اینکه استارت آپ های بیمه ای برای نمایندگان بیمه ضرری ندارند و ضرری هم نخواهند رساند، گفت: استارت آپ های بیمه رقیب نمایندگان بیمه نیستند.