به گزارش پول نیوز ،
او ادامه داد: از این میزان برخی در سال ۹۸ مورد استفاده قرار گرفته اند، اما در سال ۹۹ به طور گسترده از تمامی این ۵۰ محصول استفاده خواهیم کرد چرا که این محصولات گواهی استاندارد خود را کسب کرده اند.
علاءالدینی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در این دو حوزه فعال هستند، افزود: ۱۶۰ شرکت در صنعت برق فعال بوده و مابقی در صنعت آب فعالیت میکنند که وزارت نیرو به واسطه ساتکاب این نقطه تماس را برقرار کرد تا به واسطه مجموعه ما بتواند از این ظرفیتها برای تامین کالاهای مورد نیاز خود استفاده کند.
مدیرعامل ساتکاب بیان کرد: متخصصان داخلی توانستند با بومی سازی برخی قطعات از جمله دستگاههای سنجش اندازه گیری که در گذشته از چین و برخی کشورهای اروپایی وارد میشد، حدود ۷۵ درصد صرفه جویی ارزی در این بخش را به ارمغان آورند.
او با اشاره به کاهش قیمت محصولات داخلی در برخی بخشهای صنعت آب و برق ادامه داد: در حوزه برق محصولی وجود داشت که ارزش آن ۲۰ میلیون ریال بود که از طریق بومی سازی قیمت آن به ۳۰ میلیون ریال تقلیل یافت و وجود همین موارد مشابه باعث شد تا ۱۰۰ هزار میلیارد تومن صرفه جویی ارزی داشته باشیم.
علاءالدینی با بیان اینکه ۵۰۰ هزار حلقه چاه در کشور وجود دارد، گفت: تجهیزات مربوط به اندازه گیری همین موارد با همت و تولید متخصصان داخلی از ۲۵ میلیون تومان به ۵ میلیون تومان کاهش یافت که ۹۲ درصد آب این چاهها مربوط به حوزه کشاورزی، ۶ و ۲ درصد هم به ترتیب مربوط به حوزههای شرب و صنعت هستند.