
به گزارش پول نیوز ، در این مراسم، همچنین امیری، معاون سازمان بورس و اوراق بهادار با اشاره به ابزار معاملات زعفران در بورس کالا گفت: از ابتدای امسال ٦٦تن زعفران در بازار فیزیکی و در بازار ابزارها نیز ٢٧ تن معامله شده است که این سبب شده کشاورزان نفع ببرند.
وی افزود: باید در کشور حجم معاملات اختیار معامله بالاتر رود و اگر اشکالی در دستورالعمل ها و معاملات وجود دارد برطرف شود، ولی باید اطلاع رسانی شود. این در حالی است که برای راه اندازی ابزارهای مالی باید زمینه ساز تکمیل ابزارها شویم.
امیری ادامه داد: در قراردادهای اختیار معامله کاهش ریسک معاملات برای کشاورزان رقم می خورد که این موضوعی حساس و مهم به شمار می رود. این در شرایطی است که در بازار سرمایه، ما به عنوان سازمان بورس و اوراق بهاردار، دو هدف دنبال می کنیم که شفافیت و نقد شوندگی است.
وی افزود: وجود ابزارهای اختیار معامله کمک به نقد شوندگی بازار کرده و خوشبختانه بورس کالا طی سالهای اخیر تمرکز خوبی بر روی حوزه کشاورزی داشته که امید می رود با ابزار سازی های متنوع شاهد توسعه این بخش باشیم.
معاون سازمان بورس و اوراق بهادار گفت: یکی از حوزه هایی که بورس کالا دنبال می کند راه اندازی صندوق های کالایی کشاورزی است که در راستای تکمیل بعد مالی این حوزه است و امیدواریم توسعه یابد.