به گزارش پول نیوز ، انسان به صورت روزمره با چالشهای بسیاری دست به گریبان است که «جنگ» وحشتناک ترین، ویرانگرترین و ناامیدکننده ترین آنهاست. جنگ از زاویه های گوناگونی قابل بررسی است. جنگ، جان می گیرد، بدون آنکه تقصیر جان باختگان مشخص باشد. جنگ، دارایی مردم را نابود می کند بدون آنکه دلیلی برای این نابودی ترسیم شود. جنگ، سرمایه های ملی را نابود می کند، بدون آنکه عواقب آن برای ملت ترسیم شود و خلاصه آنکه جنگ، واژه ای است که همه زیرساختهای یک کشور را نشانه می گیرد. اما کشوری که مردمانی مقاوم با روحیه مقاومت داشته باشند، می توانند از کوران حوادث با تمام توان عبور کنند.
روحیه مقاومت مردم تنها با اقدامات روانی تقویت می شود و این روحیه با رفتار، گفتار و کردارهای مدیران در تمامی عرصه ها تقویت می شود. مدیرانی که در هر موقعیتی باید واکنش های متفاوتی نشان دهند و متناسب با شرایط ، عملکردهای تاثیرگذاری داشته باشند. مدیران در هر شرایط از یک سو باید روال امور جاری را با دقت و قوت ادامه دهند و از سوی دیگر باید مراقب روح و روان کارکنان باشند و بدانند که باید به کارکنان انگیزه داد که البته دادن انگیزه کار آسانی نیست.
واقعیت این است که هر بنگاه اقتصادی یا مجموعه اداری، یک کارزار نبرد است و در هر شرایطی، یک نوع از مبارزه را دنبال می کند. یک مجموعه در شرایط صلح باید در سنگر رقابت مبارزه کند، اما در زمان جنگ ماجرا متفاوت است و باید رویکردی چندگانه داشته باشد که این رویکردها از سوی مدیران برنامه ریزی و اجرا می شود. به عبارت بهتر اگر مجموعه ای با چالش جدی در شرایط ویژه دست به گریبان می شود، ریشه در سومدیریت و نبود برنامه دارد.
یکی از مجموعه های تاثیرگذار که در هر شرایط خواه جنگ یا صلح باید نقش افرینی کنند، بانکها هستند. بانکها نبض اقتصاد را در دست دارند و هیچ شخص حقیقی یا حقوقی را نمی توان یافت که به بانک وابستگی اقتصادی نداشته باشد. بنابر این بانکها باید همواره و در هر شرایطی بهترین خدمات را به مردم ارایه کنند.
بی شک بانک ملت از مهمترین بانکهایی است که درک درستی از جایگاه خود دارد. بانک ملت در پایان هر سال یا دوره مالی، رتبه های بالایی را بدست می آورند و از خوش نام ترین بانکها در عملکرد، سلامت مالی، شفافیت، درآمدزایی، سودآوری، تسهیلات دهی، اطاعت از قانون و… است. این بانک علاوه بر اینکه خدمات تاثیرگذاری به نظام پولی و مالی کشور ارایه می دهد، الگویی برای دیگر بانکهاست.
ارتباط مدیران با مردم از مهمترین سیاستگذاری هایی است که رهبر انقلاب همواره بر آن تاکید کردند. ایشان ارتباط مدیران را مهمترین گزینه برای برای جلب اعتماد عمومی توصیف کردند و اکنون که در شرایط جنگی قرار داریم، اعتماد بهترین و مهمترین گزینه است. البته هنگامی که از مدیر یاد می کنیم، هر فردی در هر جایگاه مدیریتی، باید ارتباط را رده های پایین دستی را در دستور کار قرار دهد، رویکردی که در بانک ملت شاهد هستیم.
مدیرعامل بانک ملت در راستای بازدیدهای میدانی، از یک سو ارتباط با کارکنان را در دستور کار قرار می دهد و از سوی دیگر در جریان عملکرد کارکنان قرار می گیرد. فرشید فرخ نژاد بدون توجه به جنگ تحمیلی اسراییل، از چند شعبه بانک ملت در تهران و واحدهای متولی ارائه خدمات غیرحضوری بازدید کرد و بر ضرورت خدمت رسانی مطلوب به مشتریان و مردم ایران در شرایط خاص کنونی تاکید کرد.
از آنجا که بدلیل شرایط خاص جنگی، امکان مراجعه حضور مردم به بانک به حداقل ممکن کاهش یافته، عملکرد بانک در فضای مجازی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و مردم با این روش متفاوت به نقل و انتقال امور مالی می پردازند، به همین دلیل مدیرعامل بانک ملت در بازدید از شعب سعدی شمالی و سرچشمه و ادارات و شرکت های مرتبط با حوزه اعتبارات، فناوری اطلاعات و خدمات غیرحضوری، از کارکنان این واحدها به دلیل انجام اقدامات شایسته و خدمت رسانی مطلوب به مشتریان قدردانی کرد.
فرخ نژاد که با هدف دادن انگیزه بدیدار کارکنان رفته بود، با خداقوت به همکاران در ارائه خدمات به مردم در شرایط خاص کشور، از آنان خواست تا در این شرایط بیش از پیش در کنار مردم باشند و نسبت به رفع مشکلات و نیازهای آنان در کوتاه ترین زمان ممکن گام بردارند.
مدیرعامل بانک ملت با بیان این که در شرایط کنونی، همدلی و همراهی نظام بانکی با مردم بیش از پیش موردنیاز کشور است تاکید کرد: بانک ملت باید بیش از گذشته و با ارائه خدمات مناسب و باکیفیت، همراهی خود را با مردم و مسوولان در گذر از این شرایط حساس نشان دهد.