به گزارش پول نیوز ، اقتصاد در قالب های گوناگون تعریف می شود و نیاز به رشد و توسعه دارد. هر مجموعه ای بدون رشد و توسعه، یک نواختی را طی می کند و به رکود، ورشکستگی و تعطیلی می رسید. به همین دلیل رقابت حرف اول را در اقتصاد می زند.
اما اقتصاد بخشهای گوناگونی دارد که شامل سه دسته کلی صنعت، کشاورزی و خدمات می شود. بی شک هر کدام از این بخشها چالشها و سختی های خاص خودش را دارد که تلاش و مدیریت می تواند این سختی ها و چالشها را پشت سر بگذارد.
اگرچه سختی ها و مشکلات باعث کاهش درآمدها می شود، اما درآمدزایی در تمامی بخشها، متناسب با تلاشهایی اتفاق می افتد که با پشتکار صورت گرفته است. به همین دلیل است که فعالان اقتصادی در یک بخش می توانند درآمدهای متفاوتی داشته باشند و در مسیرهای توسعه به صورت متفاوت حرکت کنند. اگر یک مجموعه می تواند در مقایسه با دیگر رقبا به پیشرفت های چشمگیری دست یابد، بی شک باید تحقق آن را در خلاقیت، برنامه ریزی و اجرا جستجو کرد.
یکی از بخشهای اقتصادی که بر دیگر بخشها تاثیرات شگرفی می گذارد، شرکتهای بیمه است. بیمه ها باعث می شوند بخشهای دیگر اقتصادی با اعتماد به نفس بیشتری گام بردارند. بیمه این اطمینان را به صنعت و کشاورزی می دهد که می توان با امید نسبت به آینده فعالیت کرد و چنانچه حادثه یا سانحه غیر قابل پیش بینی بروز کند، بیمه هزینه های مربوطه را جبران کند. هرچقدر اطمینان به بیمه در بین مردم بیشتر باشد، به همان نسبت درآمدزایی شرکتهای بیمه نیز بیشتر می شود.
با این وصف بازار رقابت در بین شرکتهای بیمه بسیار است و 30 شرکت بیمه و دهها کارگزاری باعث شده تا بیمه ها در رقابتی نفس گیر گام بردارند. برای آنکه فعالیت شرکتهای بیمه و قدرت رقابت آنها با دقت بررسی شود، عملکرد هر کدام می تواند بیانگر فعالیت مثبت یا منفی باشد.
یکی از مهمترین شرکتهای بیمه که در مدت کوتاهی به موفقیت های چشمگیری دست یافته، بیمه کوثر است. بیمه کوثر در مسیر شکوفایی حرکت کرده و آمارهای تاثیرگذاری را ارایه کرده که در بسیاری از موارد بیانگر رکورد شکنی بوده است.
بیمه کوثر آمار عملکرد سال ۱۴۰۳را اعلام کرد که بر اساس آن فروش شرکت در سال ۱۴۰۳ با ۹۳ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۲۵۳ هزار و ۹۰۶ میلیارد ریال رسید. مدیر طرح و برنامه بیمه کوثر، با اشاره به اینکه این حق بیمه با ترکیب فروش ۸۷.۷ درصدی در رشته های غیرزندگی و ۱۲.۳ درصدی در رشته زندگی محقق شده گفت: طی این دوره رشتههای درمان، آتش سوزی و عمر زمانی و هواپیما بیشترین درصد رشد فروش را نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشتهاند، عدد و ارقامی که نشانگر توانمندی های این مجموعه در مدیریت ریسک بوده است.
همچنین محمد حسین بصیرتفرد با بیان اینکه بیمه کوثر با ثبت نسبت خسارت ۵۲.۷ درصد در سال ۱۴۰۳، مبلغ ۱۳۳ هزار و ۸۱۹ میلیارد ریال خسارت به بیمهگزاران پرداخت کرده گفت: در این بخش، سهم رشتههای غیرزندگی ۸۸.۳ درصد و بیمههای زندگی ۱۱.۷ درصد از کل خسارتهای پرداختی بوده است. اینکه خسارت پردازی علیه سود شرکت های بیمه است، قابل انکار نیست و رشد خسارت می تواند بیانگر زیانها باشد، اما در خصوص بیمه ها، پرداخت خسارت می تواند بهترین عامل جذب مشتری باشد، زیرا مشتریان همواره این گلایه را دارند که بیمه ها نسبت به پرداخت خسارت کمکاری می کنند و در لحظه پرداخت خسارت، کنار زیاندیده نیستند.
برای آنکه دلیل پیشرفت، افزایش فروش و سودآوری مشخص شود، باید بررسی های دقیق صورت بگیرد که محمدحسین بصیرتفرد، همت و تلاش معاونان، مدیران و کارکنان در ستاد و سرپرستیها و نیز نمایندگان حقیقی و حقوقی و همچنین ارائه خدمات برخط در حوزه صدور بیمهنامه و پرداخت خسارت را از مهمترین عوامل موثر در رسیدن به این موفقیت و روند رو به رشد آمار عملکرد شرکت برشمرد. این اظهارات نشانگر درک درست مدیریت بیمه کوثر نسبت به عملکرد کارکنان است، رویکردی که انگیزه تلاش را در بین کارکنان افزایش می دهد.