به گزارش پول نیوز ، با توجه به روند کینه توزی ها و دشمنی هایی که علیه جمهوری اسلامی ایران صورت می گیرد، مشکلات ملت ایران روز به روز افزایش می یابد، مشکلاتی که ریشه در آخرین و جدی ترین تهدیدهای دشمنان دارد. اکنون در کوران جنگ اقتصادی قرار داریم، جنگی که مهمترین سلاح آن، تحریم های ناجوانمردانه ای است که زندگی و معیشت مردم به ویژه دهک های پایین جامعه را مورد تهدید قرار داده و برای مقابله با جنگ اقتصادی، اقتصاد مقاومتی را با جدیت دنبال می کنیم.
تحریمها باعث شده برای دست یابی به ابتدایی ترین نیازهای زندگی نیز با مشکل رو به رو شویم. از دارو تا مواد غذایی و از ماشین آلات تا مواد اولیه خطوط تولید باعث نگرانی های شدید برای مردم شده، مردمی که بیشتر آنها حقوق بگیر هستند و ناچار هستند برای تورم 45 درصدی با افزایش حقوق 20 درصدی سر کنند.
برای مقابله با تهدیدها و تحریم های دشمنان، اتکا و اعتماد به توان داخلی در دستور کار قرار گرفت و تولید داخلی به عنوان جدی ترین ابزار مقابله مطرح می شود. برای آنکه تولید آویزه گوش مسوولان بماند، رهبر انقلاب چندین سال متوالی سالها را با محوریت تولید نامگذاری و هر سال وسایل جانبی را برای تقویت تولید تعریف کرده است.
در نامگذاری سال 1401 دانش بنیان در کنار تولید قرار گرفت. رهبری بخوبی می داند که برای پیشرفت به فناوری و نوآوری نیاز داریم و از آنجا که نوآوری و فناوری نیز اسیر تحریم هاست و امکان دستیابی به آنها ولو به قیمت بالا برای ما وجود ندارد، تولید را مکلف به استفاده از دانش بنیان های داخلی کرد، تکلیفی که با دقت پیگیری شد و قراردادهای بسیاری را در همان سال رقم زد، قراردادهایی که منجر به ساخت نیازهای داخل شد.
متاسفانه روال معمول این است که مسوولان به صورت سالانه سیاستگذاری رهبری را دنبال می کنند و چون سال 1401 تمام شد، دانش بنیان نیز به فراموشی سپرده شده و بار دیگر رابطه مثبت و تاثیرگذار دانش بنیان ها با صنایع قطع شد.
اما شرکت ها و صنایعی که از ارتباط با دانش بنیان نفع برده بودند، همچنان همکاری با دانش بنیان ها را در دستور کار قرار دادند که نمونه آن را در شرکت فولاد آلیاژی ایران شاهد هستیم. این شرکت به اندازه ای نسبت به فناوری و نوآوری و دستاوردهای آن دیدگاه مثبتی دارد که مرکز نوآوری را در شرکت فولاد آلیاژی ایران راه اندازی کرد تا این مجموعه به صورت تخصصی بدنبال تامین نیازهای فولاد آلیاژی ایران با استفاده از ظرفیت داخلی باشد.
از آنجا که شرکتهای دانش بنیان بدین اندازه سرمایه ندارند که تیم بازاریابی تشکیل دهند تا بدنبال شناسایی نیازهای صنایع باشند، در عمل ارتباط دانش بنیان ها با صنایع قطع شد، اما مرکز نوآوری شرکت فولاد آلیاژی ایران با تعریف رویدادی متقابل، سیاست همکاری با دانش بنیان ها را در دستور کار قرار داد و نخستین رویداد معرفی نیازهای فناورانه شرکت فولاد آلیاژی ایران را با عنوان «فولاژ پلاس» برگزار کرد.
این رویداد با هدف شناسایی و معرفی نیازهای فناورانه صنعت فولاد آلیاژی طراحی شد که فرصتی کمنظیر برای هستههای فناور، شرکتهای دانشبنیان و فناور فراهم میآورد تا با مدیران ارشد و متخصصان این حوزه به تعامل پرداخته و راهکارهای نوآورانه خود را ارائه دهند.
فولاژ پلاس با محوریت ارتقای فناوریهای صنعت فولاد، ایجاد فرصتهای شبکهسازی، بهرهگیری از تجربیات خبرگان صنعت و تسهیل همکاریهای فناورانه، روز دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳ در سالن افتخار پارک علم و فناوری یزد، مرکز فناوری اقبال آغاز بکار کرد.
شرکت فولاد آلیاژی ایران در قالب رویداد فولاژ پلاس، نمایشگاه محصولات فولاد آلیاژی ایران و جلسات B2B میان مدیران ارشد صنعت فولاد و شرکتهای دانشبنیان، فناور و خلاق را برگزار می کند که بستر مناسبی برای تعامل مستقیم و همکاریهای استراتژیک در آینده نزدیک خواهد بود.
اگرچه به ظاهر این رویداد با محوریت شرکت فولاد آلیاژی ایران است، اما دستاوردهای آن شامل تمام فولادسازی ها و شرکتهای دانش بنیان خواهد شد. نکته مهم در این رویداد، استقبال تمامی فولادسازی ها از فولاژ پلاس است. بی شک تمام فولادسازی ها از این فرصت نهایت استفاده را به عمل خواهند آورد و شاید اجتماعی بزرگ از تمامی دست اندرکاران، پژوهشگران، تولیدکنندگان و مسوولان در این عرصه خواهیم بود.