صنعت بیمه از نبود تنوع محصولات رنج می برد

‎یک کارشناس صنعت بیمه با تاکید بر اینکه صنعت بیمه از نبود تنوع محصولات رنج میبرد، بیان کرد: نبود تنوع در محصولات بیمهای به کمبود نیروی متخصص و عدم بروز رسانی اطلاعات ناشی از تحریمها باز میگردد.
‎منشر نشود/// صنعت بیمه از نبود تنوع محصولات رنج می‌برد
به گزارش پول نیوز، رییس کل بیمه مرکزی در جلسه‌ای که در روز گذشته با رییس مجلس داشت از تاسیس مرکز ملی مدیریت ریسک به عنوان یک تحول بزرگ در تعادل اقتصادی کشور سخن گفت که با راه اندازی این مرکز فعالان حوزه کسب و کار، تولید و خدمات، شبکه‌های واردات و صادرات و بنگاه‌های دیگر اقتصادی می‌توانند در فضای امن و آرام به فعالیت بپردازند.
‎وی همچنین معتقد است که صنعت بیمه با وجود تحریم‌ها بسیار موفق عمل کرده و هم اکنون برای تمام ریسک‌های بزرگ در کشور، پوشش‌های بیمه‌ای مناسب وجود دارد.
‎اما علیرضا رنجبر، کارشناس صنعت بیمه، کارشناس رسمی دادگستری و مدرس دانشگاه در این باره گفت: عدم توسعه بیمه‌های زندگی (عمر وسرمایه گذاری)، در ایران نسبت به کشور‌های توسعه یافته علت‌های بسیاری دارد که از جمله مهم‌ترین آن عدم ثبات اقتصادی، نرخ بهره بالا در دراز مدت (تورم افسارگسیخته)، عدم فرهنگ سازی مناسب توسط متولیان امر (آموزش و پرورش، بیمه مرکزی، شرکت‌های بیمه، خانواده و..)، وضعیت معیشتی حال خانوار‌ها و..، است.
بیشتر بخوانید:
 

صنعت بیمه باید از فضای گلخانه‌ای خارج شود

تاثیر طرح بخشودگی ۱۰۰ درصدی بر ضریب نفوذ بیمه

سنگینی سایه بیمه گزاران بدهکار بر شانه‌های نحیف صنعت بیمه

به گزارش پول نیوز ، ‎این کارشناس صنعت بیمه عنوان کرد: تا زمان حل مشکلات کلان اقتصادی در زمینه فرهنگ سازی بیمه، همه متولیان امر باید به نوعی پاسخگو باشند که با توجه به گذشت چهل سال از انقلاب اسلامی چه اقداماتی در این زمینه صورت گرفته است و با توجه به میزان هزینه بازخورد آن چگونه بوده است؟! که در اینده نسبت به رفع ان برنامه ریزی و اقدام موثر انجام دهند

‎وی در پاسخ به این سوال که چرا با وجود صحبت‌های رییس کل بیمه مرکزی مبنی بر اینکه برای تمام ریسک‌های بزرگ در کشور، پوشش‌های بیمه‌ای مناسب وجود دارد، اما شرکت‌های بیمه در ایران سرمایه گذاری را تحت پوشش خود قرار نمی‌دهند؟ اظهار کرد: با توجه به عدم ثبات اقتصادی در کشور، ترجیح بیمه گران پوشش خسارت‌های مستقیم ناشی از حوادث است نه ریسک‌های سرمایه گذاری.

 
گفتگو از سحر گلی زاده

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

ارس1
تسهیلات بانکی و ارزی در خدمت تاب‌آوری تولید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار