
به گزارش پول نیوز ، وی در ادامه با بیان این که هدف از اجرای طرح تیتانیوم احداث کارخانه های تولید کنسانتره تیتانیوم به ظرفیت تولید ۱۳۰ هزار تن و تولید سرباره تیتانیوم به ظرفیت تولید ۷۰ هزارتن است عنوان کرد: معدن تیتانیوم کهنوج در جنوب استان کرمان، ٤٠٠ میلیون تن، ذخیره معدنی قطعی دارد و با ادامه فعالیت های اکتشافی پیش بینی می شود، ذخایر بیشتری کشف شود. همچنین برآوردها نشان می دهند که در این منطقه تا ٣٥ تا ٤٠ سال آینده ذخیره تیتانیوم وجود دارد.
این گفته ها در حالی است که چندی رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) در باره این مجموعه بعد از برجام گفته بود تا قبل از برجام شرکت های معتبر بین المللی دعوت ما را برای حضور در ایران حتی برای مذاکره نمی پذیرفتند و اگر می پذیرفتند هم در حد کارشناس بود و در مواردی کشور سومی را برای انجام مذاکرات پیشنهاد می کردند. اما امروز به عنوان نمونه بعد از برجام بهترین مشاور برای تیتانیوم کهنوج انتخاب شد و امیدواریم به زودی به عرصه مهندسی جزئیات برود و پس از آن نیز تجهیزات خریداری شده و کار آغاز شود.
تیتانیوم از جمله فلزهای نادر خاکی است که فروش جهانی آن در مقیاس کیلوگرم صورت می گیرد و در صنایع با تکنوژی بالا مورد استفاده قرار می گیرد که با توجه به ذخایر موجود در ایران می تواند یکی از ارزآورترین محصولات معدنی برای ایران باشد.