به گزارش پول نیوز، به گزارش مهر : مهدی گلابی صبح امروز درآیین تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه تبریز گفت: این در حالی است که ایران در رده بندی سال گذشته در جایگاه 45 جهان قرار داشت.
وی همچنین اظهار داشت: بر اساس اعلام سازمان کشورهای اسلامی(OIC)،جمهوری اسلامی ایران در بین 23 کشور عضو این سازمان رده سوم تولید علم را در اختیار دارد.
رئیس سابق دانشگاه تبریز گفت: کشور ترکیه با 81 دانشمند، پاکستان با 63 دانشمند و جمهوری اسلامی ایران با 55 دانشمند به ترتیب جایگاههای اول تا سوم را در بین 23 کشور اسلامی عضو OIC از حیث تولید علم به خود اختصاص داده اند.
گلابی افزود: طبق اعلام OIC جمع امتیاز اکتسابی دانشمندان ایران به لحاظ تولید علم 119 هزار و 154 و میانگین هر دانشمند دو هزار و 170 امتیاز است.
این چهره ماندگار کشور کسب این جایگاه ها توسط ایران را افتخارآمیز و مایه امیدواری خواند و تصریح کرد: با حرکت جدی در این راستا، دستیابی به عنوان کشور برتر منطقه در چشم انداز 1404 ، دست یافتنی و ممکن است.
گلابی اظهار داشت: در سالهای اخیر کشورمان نه تنها در زمینه تولید علم که در زمینه دستیابی به فناوری های نوین از جمله انرژی هسته ای، بایو، نانو و هوافضا به پیشرفت های قابل توجهی دست یافته است.
وی سیر کنونی دستیابی جوانان ایرانی به فناوری های نوین و تولید علم را مطلوب ولی ناکافی دانست و گفت: این پیشرفت ها دیدگاه مستکبران در قبال نظام جمهوری اسلامی ایران را دستخوش تغییر و تحول کرده و باعث شده است دشمنان برای غلبه بر توسعه روز افزون علمی کشورمان، به هرترفندی متوسل شوند.
گلابی در ادامه از مسئولان دانشگاهی خواست برای همگام کردن پژوهش با آموزش و اشاعه امر پژوهش در میان دانشجویان تمام تلاش خود را بکار گیرند.
این چهره ماندگار کشور نامگذاری هفته ای به نام پژوهش را فرصتی مناسب برای پژوهشگران و مسئولان در بازنگری عملکرد یک سال گذشته خود دانست و گفت: تدوام موفقیت ها و تلاش برای رفع کاستی ها و نارسایی های احتمالی یک سال گذشته،به توسعه بیش از گذشته پژوهش در جامعه منجر خواهدشد.