به گزارش پول نیوز ، پول نیوز; دبير جامعه بازاريان كيش وضعيت اقتصادي اين منطقه آزاد را با توجه به پيشرفت صنعت گردشگري در اين منطقه مثبت ارزيابي كرد.
ابراهيم خليلي در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار سايت تحلیلی خبري پول نيوز، گفت: پياده كردن سياست هاي گردشگري در منطقه آزاد اقتصادي كيش، سبب شده است كه بازار اين منطقه با حضور گردشگران از رونق نسبتا قابل توجهي برخوردار شده و با توجه به كسادي همه گير اقتصاد جهان، اين بازار، بازار خوب و پر رونقي باشد.
وي اظهار داشت: هم اكنون جامعه بازاريان كيش هزار و 600 عضو در بخش تجاري و هزار و 400 عضو در بخش خدماتي دارد كه بخش عمده اقتصاد كيش را در دست دارند.
جامعه بازاريان و بازرگانان كيش از سال 80 تاكنون به عنوان يك تشكل غيرانتقاعي بر كيفيت خدمات اعضاي خود نظارت مي كند و ضمن آن براي رفاه اعضا تشكل هاي ديگري را نيز تدارك ديده است.
از سال گذشته اين جامعه در نظر داشته است تا طرحي به عنوان پايلوت عمده فروشي و صادرات مجدد همانند آنچه كه در دبي رايج است در جزيره كيش محقق كند.
خليلي خاطرنشان كرد: بازار كيش در زماني كه طرح كالاي همراه مسافر و كارت سبز مسافران اجرايي مي شد، رونق بيشتري داشت كه با محدود شدن اين برنامه فروش ه نيز كمتر شد و در حال حاضر پايه گذاري سياست گردشگري در اين منطقه بازار كيش را رونق بخشيده است.
وي گفت: هم اكنون توجه و تأکید جامعه بازاريان بر ارائه اجناس با كيفيت متمركز است زيرا کیفیت اجناس تأثیر بسزایی در جلب اعتماد مسافرین کیش دارد و در این ارتباط خوشبختانه با وجود شوراهاي حل اختلاف مستقر در بازارها به شكايت ها سريعاً رسيدگي مي شود تا اجحافي به مصرف كننده نشده باشد. تا قبل از تشكيل شوراها مسافران وقتي براي پيگيري مطالبات نداشتند ولي با وجود اين شوراها بسياري از مشكلاتشان حل مي شود.
خليلي از مهمترين مشكلات اقتصادي بازاريان در جزيره كيش را انقباظي عمل كردن بانك ها خوانده و اظهار داشت: بانك ها به نسبت گذشته تسهيلات كمتري را به فعالان تجاري ارايه مي دهند و اين امر سبب شده است كه فعالان اين بخش با مشكلات بسياري در امر تجارت دست به گريبان باشند.
گفتنی است بنا به اخبار دریافتی، بازرگانان و بانک های مستقر در کیش اخیرا رایزنی هایی در مورد رفع مشکلات دریافت و پرداخت تسهیلات صورت داده اند که ظاهرا مشکل مرد اشاره قابل حل به نظر می رسد.