به گزارش پول نیوز، جام جم : معاون بانك مركزي عنوان كرد: تعيين اين كه ريسك كدام ارز و دارايي بالاتر و يا پايين تر است، منطقي نيست. بانك مركزي با پيش بيني اوضاع و شرايط اقتصادي جهاني، پرتفوي خود را مديريت مي كند كه در هر شرايط صرفه و صلاح كشور مورد توجه است.
حيدر مستخدمين حسيني در گفتگو با مهر درخصوص تاثيرات اقتصادي تبديل ارز كشور به يورو و طلا گفت: دارايي هاي خارجي بانك مركزي، مجموعه اي از طلا و انواع ارز است و نه يك ارز، كه اين نوع ارزها در شرايط مختلف و با توجه به نرخ هايي كه دارند، تبديل مي شوند.
معاون بانك مركزي با اشاره به اين كه در مقاطع مختلف نيز اين نرخ ها تغيير مي كند، افزود: اين ارزها مجموع سبد و پرتفويي را تشكيل مي دهند كه بايد مديريت شده و ريسك آن در نظر گرفته شود.
وي با بيان اين كه براي هر يك از دارايي ها ريسكي وجود دارد كه بايد مديريت شود و بانك مركزي نيز سعي كرده است آن را در مقاطع مختلف مديريت كند، تصريح كرد: اما اين كه بگوييم ريسك كدام يك بالاتر و ريسك كدام يك پايين تر است، غيرمنطقي است.
مستخدمين حسيني اضافه كرد: در هر مقطع زماني هر دارايي، ريسك خاص خود را دارد و اين امر بستگي به شرايط و موقعيتي دارد كه آن كالا يا دارايي در آن قرار گرفته باشد.
مستخدمين حسيني خاطرنشان كرد: اين كه به طور كلي راي دهيم كدام دارايي، ريسك بالايي دارد يا اصولا پرريسك است، چنين رايي را معمولا كارشناسان حوزه بازار مالي نمي دهند؛ زيرا اين امر بستگي به اين دارد در چه شرايطي يك دارايي قابليت تبديل پيدا كند.
وي ياد آور شد: مهم اين است كه بانك مركزي با قدمت، سابقه و كارشناساني كه در اختيار دارد، سعي مي كند با پيش بيني هايي كه به عمل مي آورد با توجه به اوضاع و شرايط اقتصاد جهاني، پرتفوي خود را به نحوي مديريت كند كه در هر شرايط صرفه و صلاح بانك مورد توجه و نظر باشد.