محصولات غذايي كدگذاري مي شوند

ايجاد استانداردهاي مشخص و كدگذاري محصولات غذايي گام جديدي را در صنعت غذايي باز كرده و موجبات ارتقای سطح كيفيت و محصولات غذايي را ممكن ساخته است.

به گزارش پول نیوز ، مجيد ايماني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: ضرورت وجود اين طرح در اختيار قرار گرفتن اطلاعات پايه و كليدي به منظور شناخت دقيق محصول است.

وي گفت: كدگذاري ابزار استانداردسازي اطلاعات است كه موجب شرح دقيق كالا و كاهش ابهامات موجودي كه در شناخت محصولات غذايي وجود دارد، نيز مي شود.

اين كارشناس غذايي با اشاره به اينكه از طريق شناخت محصولات غذايي مي توان تا حد زيادي به پيشبرد اهداف بخش غذايي كمك كرد، افزود: هر گونه تغيير، تنوع و تحول در يك صنعت مستلزم شناخت پايه اي و بنيادي عوامل امكانات، متعلقات آن صنعت است و اين امر تنها در سايه رسيدن به يك شاخص كامل و بنيادي محقق مي شود.

ايماني هماهنگي و يكپارچگي سه وزارتخانه جهاد كشاورزي، بازرگاني و صنايع براي رسيدن اين هدف را اساسي برشمرد و اظهار كرد: طبيعت از يك استاندارد برنامه مدون براي رسيدن نظام سازمان يافته و راهبردي و موجبات ايجاد صنعت كامل و اصولي را امكان پذير مي كند.

وي ادامه داد: اگر بتوانيم بستر مشترك اطلاعاتي كه استاندارد واحد برنامه تبعيت مي كند در سطح ملي شكل بدهيم اين امكان فراهم مي شود كه به شكل منجسم تري در سطح مديريتي رفتار كنيم.

ايماني گفت: محصولات خشك و غير خشك دامي، طيوري و آبزيان جزو محصولات كد گذاري هستند ولي در حال حاضر بيشترين آمار محصولات كد گذاري مربوطه به محصولات خشك شده كشاورزي هستند.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

2950914_264
عارف+و+پزشکیان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار