به گزارش پول نیوز ، به گزارش موج ،آيت اللهي رييس سازمان ثبت احوال كشور در همايش تبيين ويژگي هاي كارت شناسايي ملي و كاربرد آن در دولت الكترونيك، به تشريح نظام جامع شناسايي ايرانيان پرداخت.
آيت اللهي ارائه خدمات دقيق، صحيح و آسان براي مردم را از اهم خدمات سازمان ثبت و احوال به مردم بيان كرد و گفت: ثبت ولادت و صدور شناسنامه، ثبت واقعي وفات و صدور گواهي آن، تعويض شناسنامه هاي موجود در دست مردم، ثبت ازدواج و طلاق و نقل تحولات، صدور گواهي ولادت براي اتباع خارجه، صدور كارت شناسايي ملي، جمع آوري و تهيه آمارهاي انساني سراسر كشور و انتشار آن و تنظيم دفاتر ثبت كل وقايع و نام خانوادگي از جمله وظايف سازمان ثبت و احوال است.
وي گفت: بر اساس ماده 34 قانون ثبت احوال در راستاي قانون اساسي و مدني، افشاي محتويات سند جز براي خود شخص، ممنوع است.
وي آشنا شدن با سامانه ثبت احوال نوين، امكاناتي كه در اختيار نظام مديريت كشور قرار گرفته و اقدامات راهبردي كه در راستاي نظام جامع ايرانيان صورت گرفته را از جمله مواردي ذكر كرد كه سبب ايجاد پايگاه امنيتي كشور شده است.
دكتر آيت اللهي تسهيل در شناسايي مطمئن ايرانيان، كمك در بروز نگهداري اطلاعات مربوط به نشاني افراد و كد پستي 10 رقمي، ايجاد امكانات اتصال الكترونيك و ايجاد بانك اطلاعات عكس را از اهداف صدور كارت شناسايي ملي براي افراد بالاي 15 سال بيان و خاطرنشان كرد: از سال 68 نيز سامانه كارت ملي تشكيل و بدين جهت شناسنامه هاي سال 68 به بعد حاوي شماره ملي شدند.
وي اظهار كرد: از سال 79 ابلاغ شماره ملي به همه مردم آغاز شده و از نيمه دوم سال 80 صدور كارت شناسايي ملي شروع به توليد شد كه در همين راستا ايجاد بانك اطلاعات عكس ايرانيان و بانك اطلاعات نشاني نيز به وجود آمد.
در اين جلسه همچنين عبودي معاون حقوقي و سجلي سازمان ثبت و احوال كشور به تبيين ويژگي هاي كارت شناسايي ملي پرداخت و گفت: ارائه خدمت به مردم و شناسايي مردم بايد از طريق كارت شناسايي ملي صورت گيرد.
عبودي گفت: استفاده از طرح هاي امنيتي در توليد اين مدارك، استفاده از چاپ هاي امنيتي، كنترل كامل و دقيق مدارك و استفاده از كاغذها و مركب هاي امنيتي از جمله روش هاي مقابله با جعل كارت هاي شناسايي است.