22 آبان 1403 - 9:21

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو

به زودي شاهد افزايش قيمت نفت خواهيم بود

عضو كميسيون انرژي مجلس با مورد توجه قراردادن بحث صادرات و واردات در كشور گفت: بايد بخشي از نيازهاي كشور را با تمركز بر انجام فعاليت‏هايي در زمينه صادرات و واردات تامين كرد. در اين راستا بايد ساختار تعرفه‏هاي گمركي اصلاح شود.

به گزارش پول نیوز، حسن نوروزي عضو كميسيون انرژي مجلس در گفت و گو با خبرنگار موج در خصوص كاهش قيمت نفت گفت: كاهش قيمت نفت يك امر تصنعي است و با پرشدن مخازن آمريكا مجددا شاهد سير صعودي قيمت نفت خواهيم بود.

وي با بيان اين كه با افت قيمت نفت مشكلي در خصوص اداره كشور به وجود نخواهد آمد، اظهار داشت: بودجه كشور با نفت 45 دلاري بسته شده است، بنابراين مشكلي از نظر تامين نيازهاي كشور وجود نخواهد داشت. علاوه برآن، ايران با توجه به منابع متعددي كه در اختيار دارد و استفاده از ماليات و ساير درآمدهايي كه به خزانه ريخته مي‏شود، توان مقابله با بحران كاهش قيمت نفت را دارد.

قوانين مالياتي نيازمند تغيير و تحول هستند

وي با مورد توجه قراردادن بحث ماليات بيان كرد: درآمدهاي مالياتي كشور در سال گذشته نزديك به 14 هزار ميليارد تومان بود. اگر سيستم مالياتي كشور با درايت و دقت بيشتري اداره شده و از وضعيت سنتي خارج شود، مي‏تواند جايگزين مناسبي براي نفت در بودجه باشد.

نوروزي با بيان اين كه قوانين مالياتي كشور نيازمند تغيير و تحول هستند گفت: ما بايد به اين نكته توجه داشته باشيم كه منابع نفتي و گازي ما روزي تمام خواهد شد، بنابراين بايد وضعيت سازمان‏ها و ادارات ما به خصوص وزارت اقتصاد و دارايي سامان داده شود تا از اين طريق امكان استفاده بهينه از ماليات فراهم گردد.

قوانين مالياتي كشور هر سال بايد بازنگري شود تا به اين وسيله از كساني كه بايد ماليات بپردازند ولي با استفاده از تبصره‏هاي مختلف و راه‏هاي گوناگون از پرداخت آن فرار مي4كنند ماليات دريافت شود.

وي ادامه داد: اگر اين اتفاق بيفتد و ماليات از تمام اقشار جامعه به نسبت درست دريافت شود، از وابستگي كشور به نفت و منابع زيرزميني كاسته مي‏شود.

كشور نيازمند جدايي صنعت و سياست است

عضو كميسيون انرژي مجلس با مورد توجه قراردادن بحث صادرات و واردات در كشور گفت: بايد بخشي از نيازهاي كشور را با تمركز بر انجام فعاليت‏هايي در زمينه صادرات و واردات تامين كرد. در اين راستا بايد ساختار تعرفه‏هاي گمركي اصلاح شود. در زمينه واردات بايد به سمت وارد كردن اجناس و كالاهاي غيرمصرفي و غيرلوكس پيش رفت و از اين طريق بخش‏هاي مختلف صنعت كه نيازمند تجهيزات وارداتي هستند را رونق بخشيد.

نوروزي با مورد توجه قراردادن كشورهايي كه از نظر منابع مختلف فقير هستند اظهار داشت: اين كشورها با استفاده از سيستم مالياتي صحيح و همچنين درآمدهاي حاصل از صادرات و واردات به تامين نيازهاي خود مي‏پردازند. كشور ما با تكيه بر درآمدهاي نفتي و با مصرف بيش از اندازه، مانع از پيشرفت لازم خود در زمينه‏هاي مختلف شده است.

وي با بيان اين كه صنعت و سياست كشور نياز به جدايي از يكديگر دارند گفت: اين دو حوزه بايد تاحدي از يكديگر جدا شوند تا بتوان از طريق برنامه ريزي دقيق ملي روي نقاط قوت و ضعف خود در زمينه صادرات و صنايع كار كرد و بازارهاي جهاني را به دست آورد.

وي با بيان اين كه متاسفانه آمار دقيقي از ميزان صادرات و واردات كشور در بخش‏هاي مختلف وجود ندارد اظهار داشت: بيشتر مديران ما به فكر مسائل سياسي هستند و كنترل خاصي بر مسائل اقتصادي كشور و جهان ندارند. اين امر موجب شده تا نتوانيم جايگاه اقتصادي مناسبي را در ميان بازارهاي مختلف جهان به دست آوريم.

وي افزود: رشد و تعالي كشور در گرو آن است كه فارغ از مسائل سياسي مختلف به صنعت عظيم صادرات روي آوريم و با يك برنامه ريزي صحيح بتوانيم اقتصاد كشور را از ركود حاكم نجات دهيم.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

5244307
3071765
همچنین بخوانید
آخرین اخبار