به گزارش پول نیوز، در اين مطالعات، پژوهشگران كالج دانشگاهي لندن روي كرم هاي «نماتود» آزمايش هاي خود را انجام داده اند.
به گفته اين محققان، وقتي به اين كرم هاي آزمايشگاهي مواد غذايي حاوي آنتي اكسيدانهاي قوي داده شد تا بتوانند با مولكولهاي راديكال آزاد مبارزه كنند، باز هم عمر اين كرم ها افزايش پيدا نكرد و اين نوع رژيم هاي غذايي در افزايش طول عمر كرم هاي نماتود بي تاثير بود.
گفتني است، مولكولهاي راديكال آزاد در واقع دشمن بدن هستند و به بافتها آسيب مي رسانند. اين مولكولها باعث جريان پيري و فرسودگي در جانداران مي شوند.
به گزارش ایسنا، پژوهشگران پس از اين آزمايشات تاكيد كردند: هيچ مدرك علمي وجود ندارد كه نشان دهد مواد و تركيبات ضد پيري، تاثير داشته باشند.
آنتي اكسيدانها يكي از تركيبات پايه اي در صنايع توليدات زيبايي و بهداشتي هستند كه بر اساس يك تئوري 50 ساله هنوز در اين قبيل صنايع مورد استفاده قرار مي گيرند.
پژوهشگران مي گويند: واقعيت اين است كه ما هنوز درباره مكانيسم هاي اساسي مربوط به فرايند پيري درك چندان زيادي نداريم و تئوري راديكالهاي آزاد در واقع مدت 50 سال است كه اين خلا دانشي را پر كرده است اما ظاهرا جوابگو نبوده و بي تاثير بوده است.