به گزارش پول نیوز، “رضا کرمي” روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا افزود: از اين تعداد بازرسي ، 28 هزار و 935 مورد به تشکيل پرونده منجر شده است.
وي در ادامه گفت : در اين مدت همچنين از مجموع پرونده هاي تشکيل شده در اين بخش ، چهار هزار و 988 پرونده به هيات مرکزي بازرسي اصناف جهت بررسي و 20 هزارو 997 پرونده به اتحاديه هاي صنفي مربوطه ارسال شد.
کرمي سپس با اشاره به نوع واحدهاي صنفي مورد بازرسي قرار گرفته در اين مدت توسط واحد نظارت و بازرسي شوراي اصناف اظهار داشت: واحدهاي صنفي در بخش خرده فروشي با 32 هزار و 319 بازرسي ، بخش عمده فروشي با دو هزار و 943 مورد بازرسي، انبارهاي کالاها با 37 بازرسي، سرد خانه ها شش مورد بازرسي، واحدهاي خدماتي با 23 هزارو 949 بازرسي و واحدهاي توليدي صنفي با پنج هزار و 782 بازرسي در مراحل بعدي قرار داشتند.
اين مقام مسئول در واحد نظارت و بازرسي شوراي اصناف کشور ادامه داد: استان تهران با 20 هزار و 539 مورد بازرسي و 9 هزارو 82 پرونده تشکيل شده از مجموع 30 استان کشور داراي رتبه اول در اين زمينه بود.
به گفته وي ، استان هرمزگان نيز با 797 پرونده ، بيشترين پرونده ارسال شده به هيات مرکزي بازرسي اصناف کشور را داشت .
مدير واحد نظارت و بازرسي شوراي اصناف کشور در خاتمه گفت: از نظر تعداد پرونده هاي متشکله بعد از استان تهران ، استان هاي سيستان و بلوچستان و استان اصفهان در رده هاي بعدي قرار داشتند.